Suunto Spartan Rannekkeen Vaihto

Olemme muokanneet tuen aukioloaikoja ja kontaktikanavia, jotta pystymme vastaamaan kysymyksiinne parhaiten COVID-19 poikkeusaikana. Lisätietoja täältä. Olemme löytäneet bugin, joka vaikuttaa seuraaviin kelloihimme: Suunto 9, Suunto 5, Suunto 3 ja Spartan-perheen kellot. Päivitys. TERVETULOA SUUNNON ASIAKASTUKEEN VALITSE TUOTE Jotta pystymme vastaamaan kysymyksiisi nopeasti, olemme muokanneet aukioloaikoja eri kontaktikanavissa. Saat meidät kiinni puhelimella maanantaista perjantaihin klo 9 - 14 numerosta +358 94 245 0127. Chat on auki maanantaisin klo 13 - 17 ja tiistaista perjantaihin klo 9 - 17. Voit olla meihin yhteydessä myös Suunto appin tukisivujen kautta, tai viestillä Facebookissa tai Twitterissä. Kiitos ymmäryksestä. Lisää yhteystietoja löydät täältä.

Suunto spartan rannekkeen vaihto 3

Suunto rannekkeet 10% alennuksella verkkokaupastamme! Suunto vaihtorannekkeilla on vuoden takuu ja ne toimitetaan suoraan varastostamme 1-2 arkipäivän kuluessa. Meidän kauttamme löydät kaikki Suunnon valikoimissa olevat rannekkeet. Rannekkeiden paikoilleen asentaminen on helppoa kotikonstein, joten ammattilaisen apua ei tarvita. Meiltä löydät myös rannekellojen rannekkeet klikkaamalla tästä. Suunto Vaihtorannekkeet Edullisesti Suunnon sykemittarit ja rannetietokoneet ovat tarkoitettu kovaan käyttöön ja on selvää, että niiden hihnat eivät kestä ikuisuutta. Hiki ja rannekkeeseen kohdistuva rasitus kuluttavat varsinkin nahkasta ja elastomeerista valmistettuja hihnoja. Onneksi Suunto-rannekkeet ovat kuitenkin laadukkaita ja kestävät yleensä vuosia. Valmistusvikoja silmällä pitäen Suunto myöntää rannekkeillensa vuoden takuun. Jos hihna menee poikki vuoden sisällä ostohetkestä, niin se korvataan kyselemättä. Verkkokaupastamme saat Suunnon vaihtorannekkeet Suomen edullisimpaan hintaan ja toimitamme ne suoraan kotiisi kirjekuorella.

Paina toisella kädellä ranneketta varovasti itseäsi kohti, jotta jousitappi vapautuu kolostaan. Uuden integroidun rannekkeen kiinnitys: Laita toinen jousitapin pää kellon korvakkeen koloon. Pidä toista jousitapin päätä vastapäistä korvaketta vasten suurin piirtein kolon kohdalla. Nosta jousitappia työkalun litteällä päällä ranneketta vasten, kunnes jousitapin pää liukuu korvakkeen sisään. Varmista, että ranneke on paikallaan, vetämällä sitä varovasti. Huom. Edellä luetellut Spartan-kellomallit ovat yhteensopivia vapaasti pyörivien 24 mm leveiden pikalukitusrannekkeiden kanssa. Etsi sopivia pikalukollisia lisävarusterannekkeita suodattamalla tai hakemalla tuotenimellä Lisätarvikkeet-sivultamme. Pikalukitusrannekkeet kiinnitetään edellä olevassa kohdassa "Ohjeet pikalukitusmekanismilla varustetuille Suunto-kelloille" kuvatulla tavalla. Ohjeet Spartan Ultralle Spartan Ultra Ranneke: Integroitu kitkatappimekanismilla Tarvittavat työkalut: Kellon peruskorjaussarja. Ohjeet Suunto 5- ja Spartan Trainer Wrist HR -kelloille Suunto 5 Spartan Trainer Wrist HR Ranneke: Integroitu ruuvimekanismilla Käy Suunto-huoltopisteessä vaihdattamassa Suunto 5- ja Spartan Trainer -kellojen rannekkeet.

Huoltopisteet Suunto on sitoutunut täyttämään tällä verkkosivustolla verkkosivuston saavutettavuusohjeiden (WCAG-ohjeistus) 2. 0-version AA-tason vaatimukset sekä myös muiden saavutettavuutta koskevien standardien vaatimukset. Soita yhdysvaltalaiseen asiakaspalvelunumeroon +1 855 258 0900 (maksuton), jos tämän sivuston tietojen saavutettavuudessa on ongelmia. / MY VIP ACCOUNT Kirjaudu ulos VIP Etsi jälleenmyyjä/huoltoliike Hae Kirjaudu sisään ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ OSTOKSESTA | KESÄALE | TILAA UUTISKIRJE | ILMAISET PALAUTUKSET Etusivu Tuki Huoltopisteet

Suunto spartan rannekkeen vaihto 2

Käyttö vaikuttaa merkittävästi nahkarannekkeiden kestävyyteen ja käyttöikään, ja kosketus makeaan veteen, meriveteen ja hikeen saattaa muuttaa rannekkeen väriä ja hajua. Nahkarannekkeet on suunniteltu tavalliseen arkikäyttöön, mutta niiden pitäminen yötä päivää vaikuttaa niiden ominaisuuksiin ja kestoon, joten suosittelemme ottamaan kellon pois ranteesta yöksi. Jos haluat pitää kellon ranteessa yöllä esimerkiksi uniseurantaa varten, suosittelemme vaihtamaan rannekkeeksi hengittävämmän silikonirannekkeen. Jos aiot pitää Suunto-kelloa uidessasi, snorklatessasi tai fyysisesti erittäin rasittavassa harjoituksessa, suosittelemme silikonirannekkeen käyttöä. Ekologinen kestävyys Suunto-nahkarannekkeet on tehty korkealaatuisesta italialaisesta kasviparkitusta nahasta. Kasviparkittu nahka ei sisällä myrkyllisiä aineita, kuten atsovärejä, nikkeliä, pentakloorifenolia tai kuusiarvoista kromia, ja sen tuotannon ympäristövaikutus on vähäinen. Nahkarannekkeisiimme käytetyt vuodat ovat elintarviketeollisuuden sivutuotteita, joten eläimiä ei tapeta niiden nahan vuoksi.

  1. Salon Seudun Sanomat 5.10.2018 - Lehtiluukku.fi
  2. Suunto spartan rannekkeen vaihto free
  3. Suunto spartan rannekkeen vaihto 1
  4. Mikä nopeusrajoitus on pihakadulla
  5. Suunto spartan rannekkeen vaihto 15

Mahdollisten vahinkojen tai tuotevaurioiden välttämiseksi suosittelemme käymään paikallisessa Suunto-huoltopisteessä tai lähimmässä kelloliikkeessä. Mikäli päätät irrottaa rannekkeen itse: Käännä kello ylösalaisin. Paikanna pienet jousitapin aukot. Työnnä jousitappityökalun haarukkapää rannekkeen ja korvakkeen väliin ja nosta jousitappia kellon kuoren puolelta rannekkeen keskiviivaa kohti. Paina toisella kädellä ranneketta varovasti itseäsi kohti, jotta jousitappi vapautuu kolostaan. Irrota ranneke. Kiinnitä uusi ranneke. Huom. Suunnon kansainvälinen rajoitettu takuu ei korvaa valtuuttamattoman rannekkeen vaihdon aikana tapahtuvia laitevaurioita. (**) Ei yhteensopiva Suunnon 24 mm:n Athletic 2 -silikonirannekkeiden kanssa.