Perustason Ensihoitaja Työpaikat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja Sulje

Indeed työpaikat

Lajitteluperuste: Vastaavuus - Päiväys Sivu 1 / 8 työpaikkaa Tässä näkyvät hakuasi vastaavat Työpaikkailmoitukset. Indeed voi saada näiltä työnantajilta korvauksia, minkä ansiosta Indeed voi tarjota palvelua ilmaiseksi työnhakijoille. Indeed listaa Työpaikkailmoitukset työnantajien hintatarjousten ja osuvuuden mukaan, esimerkiksi antamiesi hakuehtojen ja muun Indeedissä tapahtuvan toiminnan perusteella. Lue lisää Indeedin Palveluehdoista. Ensihoitaja Uutta Med Group Ensihoitopalvelu Oy; Varsinais-Suomi Haemme hoito- ja perustason ensihoitajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Varsinais-Suomeen. Työt alkavat 21. 9. tai sopimuksen mukaan. Perustason ensihoitaja Haemme vähintään neljää perustason ensihoitajaa määräaikaiseen 6 kk työsuhteeseen toimimaan Helsingin pelastuslaitoksen ensihoitoyksiköissä. Ensihoitaja määräaikainen Etelä-Savon pelastuslaitos hakee jatkuvasti henkilöstöä määräaikaisiin ensihoidon miehistötehtäviin.

  • Avoimet perustason+ensihoitaja työpaikat - Avointyopaikka.fi
  • Ensihoitaja amk
  • Joulutorttu resepti
  • Avoimet työpaikat - Ilmoitus | Helsingin kaupunki
  • Ensihoitaja
  • Ilmoitusta ei löytynyt...
  • Perustason ensihoitaja avoimet työpaikat

EMA Finland Oy:n ensihoito vahvistaa pääkaupunkiseudun henkilöstöämme uusilla vakituisilla työntekijöillä. Etsimme 12 perustason ensihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on ensihoitoon soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto (Lh/eh, perustason ensihoitaja, Lv/sk, tai Sh) ja voimassa oleva ajokortti (B). Tarjoamme iloisen, joustavan sekä mukavan työyhteisön hyvillä työsuhde-eduilla. EMA Ensihoito kouluttaa koko vakituisen henkilöstönsä ERC:n ohjelman mukaisilla ALS- ja ILS-kursseilla. Nyt rekrytoitavat henkilöt tulevat työskentelemään pääkaupunkiseudun toimipisteissä erilaisissa ensihoitajan tehtävissä. EMA Finland Oy - terveydenhuollon pioneeri EMA:n historia ulottuu yli 25 vuoden päähän. Toiminta alkoi vuonna 1989 matkustajan lääkäripalvelulla ja lääketieteellisellä päivystyksellä, josta se laajeni ensihoitopalveluiden tuottamiseen sekä ensihoidon konsultointiin ja koulutukseen. Nykyisin yrityksemme palveluksessa on eri alojen lääkäreitä, hoitajia sekä muita alan ammattilaisia.

Lajitteluperuste: Vastaavuus - Päiväys Sivu 1 / 16 työpaikkaa Tässä näkyvät hakuasi vastaavat Työpaikkailmoitukset. Indeed voi saada näiltä työnantajilta korvauksia, minkä ansiosta Indeed voi tarjota palvelua ilmaiseksi työnhakijoille. Indeed listaa Työpaikkailmoitukset työnantajien hintatarjousten ja osuvuuden mukaan, esimerkiksi antamiesi hakuehtojen ja muun Indeedissä tapahtuvan toiminnan perusteella. Lue lisää Indeedin Palveluehdoista. Lääkäri Uutta Erityisasiantuntijayksikköön on koottu ensihoidon ja lääkintähuollon simulaatiokoulutuksen, ympäristöterveyden, lääkelogistiikan sekä kemiallisen ja biologisen… Työterveyshoitaja Arvostamme ensihoidon - ja terveystiedon kouluttajan pätevyyttä, joustavuutta sekä liikkumisvalmiutta eri toimipisteisiimme tarvittaessa, ja hyviä vuorovaikutus-… Pelastusjohtaja Alaisuuteesi kuuluu yli 500 pelastustoimen, ensihoidon ja onnettomuuksien ehkäisyn tehtävien ammattilaista. Ennakoit alalla ja toimintaympäristössä tapahtuvia… Sotilaslääkäri (erikoisupseeri) Palomies Osa viroista tullaan mahdollisesti sijoittamaan 1.

Luotettavaa, suomalaista palvelua EMA on suomalainen, toimivan johdon omistama yritys. Yritys on toiminut suomalaisten matkustajien turvana jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Tämän lisäksi EMA on ollut aktiivinen mm. ensihoidon järjestelmän sekä lääkintähelikopteritoiminnan rakentamisessa Suomeen. Olemme Luotettava kumppani terveydenhuollon toimintayksiköille. Asiantuntija ulkomailla tapahtuvan hoidon valvonnassa. Kokenut kansainvälisten potilassiirtojen osaaja. Ensihoidon ja konsultaatiopalveluiden asiantuntija. Lääketieteellisen päivystyksen ja neuvonnan asiantuntija. Asiantunteva kouluttaja terveydenhuollon henkilöstölle. Suomen markkinajohtaja aikatilaus- ja siirtokuljetustehtävissä Toiminnan kasvaessa etsimme itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä yhteistyökykyisiä ihmisiä, vakituiseen työsuhteeseen. Alla linkki hakulomakkeeseen Linkki

Tampereen kaupunki Ensihoitaja (perustaso) / Ensihoitopalvelut Akaa ja 8 muuta – Julkaistu 7. 7. Tampere Julkaistu 29. 6. Löysitkö etsimäsi? Kiitos avustasi! Auta parantamaan hakutuloksia kertomalla osuiko haku nappiin. Tallenna Duunivahti ensihoitaja, perustaso ja nappaa uusi duunipaikka ensimmäisenä! Pysy ajan tasalla, tilaa hakuasi vastaavat työpaikat suoraan sähköpostiin. illustration_ Päivän poiminta Lue asiantuntijoiden vinkit työnhaun aloittamiseen, ansioluettelon ja työhakemuksen kirjoittamiseen... Katso Duunitorin Palkkavertailusta eri ammattien palkat ja mitä muut työssäsi tienaavat. Lue täältä kaikki, mitä tulee tietää mm. työsuhteen ehdoista, lomista, ylitöistä, perhevapaasta ja irtisanoutumisesta. Yrityksen perustaminen mielessä? Tästä oppaasta löydät tarvittavat tiedot – kaikki yrittäjyydestä yhdestä paikasta! Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla.

Sopimusala KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Lisätietoja tehtävästä antaa Ensihoitomestari Mika Korhonen 0445963837 Puhelinaika 16. 7 klo 08. 00 - 12. 00 ja 29. 00 Pelastuslaitos Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja. Helsingin pelastuslaitos on yksi Suomen 22 aluepelastuslaitoksesta ja sen palveluksessa on lähes 700 viran- ja toimenhaltijaa. Pelastuslaitoksen keskeisenä tehtävänä on huolehtia tulipalojen ja muiden onnettomuuksien ehkäisystä, onnettomuustilanteiden pelastus- ja ensihoitotoiminnasta sekä ihmisten ja omaisuuden suojaamiseen kuuluvista väestönsuojelun tehtävistä. Tehtäväsisällöt ja velvoitteet on yksilöity pelastuslaissa 379 / 2011. Hallintokunnan virallinen kieli on suomi. Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Voit muuttaa suostumustasi koskevia asetuksia milloin tahansa peruuttamalla tilauksen tai noudattamalla ehdoissamme ilmoitettuja ohjeita.