Kitara Soitto Opas

Tutkintotodistuksen liitteenä annetaan englanninkielinen Diploma Supplement. Mahdollisista opiskelijan suorittamista täydentävistä opinnoista annetaan tutkintotodistuksen yhteydessä erillinen liite. Lisäksi valmistuva saa pyydettäessä erillisen opintosuoritusotteen mahdollisista tutkintoon kuulumattomista LUT:ssa suoritetuista muista opintojaksoista (ei koske hyväksiluettuja opintoja). Englanninkielisistä maisteriohjelmista valmistuvat saavat sekä suomen- että englanninkielisen tutkintotodistuksen. Valmistumista ja tutkintotodistusta on anottava. Valmistua voi rehtorin päättäminä valmistumispäivinä. Valmistumisen ja tutkintotodistuksen saamisen edellytyksenä on, että opiskelija on läsnä olevaksi ilmoittautunut. Kadonnut tai tuhoutunut tutkintotodistus Alkuperäisen tutkintotodistuksen voi saada vain kerran. Kadonneen tai tuhoutuneen/turmeltuneen tutkintotodistuksen tilalle annetaan virallinen kopio arkistosta. Uutta tutkintotodistusta ei myöskään anneta, jos tutkinnon suorittanut on vaihtanut nimeään tai hänen henkilötunnuksensa on täydentynyt (ei vaihtunut).

Kitara soitto oas.org

 • Paula heinonen vaihdevuodet
 • Kiinalainen horoskooppi sika
 • Keskeytysinfo turku energia gratis
 • Kauniainen s market
 • Kitara soitto opa.org
 • NEUROBION FORTE B-vitamiini 20 tai 100 tablettia - Yliopiston verkkoapteekki
 • Ril's | Mekot - TUOTTEET
 • Philips höyrykeitin kokemuksia
 • Korkein mitattu veren alkoholipitoisuus

– Kunnioitimme molemmat suunnattomasti toisiamme. Se yhdisti meidät. Välillä harmitti rankasti, puolin ja toisin, kun tuli kaverilta ladulla takkiin, mutta ystävyyteemme se ei vaikuttanut. Meillä oli niin samankaltainen sielunmaisema, ettei sitä oikein osaa ulkopuolisille selittää, Isometsä alleviivaa. 2005 SM-hiihdoissa Keravalla Myllylä ja Isometsä yrittivät tulla yhtaikaa maaliin. Kuva: Pekka Sakki Mika Myllylä (vas. ) ja Jari Isometsä silloin iloisina palkintopallimiehinä Ramsaun maailmancupin kilpailun jälkeen 1998. Kuva: KIMMO MÄNTYLÄ / Lehtikuva – Kova kilpailutilanne potki meitä jatkuvasti eteenpäin. Harjoittelimme paljon yhdessä, ja jokainen yhteinen harjoituksemme oli tavallaan kilpailu. Se oli mielestäni paras tapa kehittyä, ja ihmettelenkin, jos huipulle tähtäävät yksilöurheilijat eivät nykyään treenaa kimpassa. SUOMEN mieshiihto kukoisti aina vuoteen 2001 asti. Ladulla kulki varsinkin 1990-luvulla, kun mukana oli myös esimerkiksi hiihtolegenda Harri Kirvesniemi. – Mika oli arvokisavoittoineen vahvan tiimimme suunnannäyttäjä.

Kitara soitto opas house

4. Ok, minulla on kitara, miten voin opiskella tai oppia soittamaan? - YouTube

Tiivistelmä Kehittämistyön tarkoituksena oli tuottaa suomenkielistä opetusmateriaalia slide-kitaran soitosta. Tuloksena syntyi soitto-opas, joka käsittelee slide-kitaran soittotekniikoita, historiaa ja soittamista eri vireissä. Opas sisältää nuottiesimerkkejä ja sanallista selitystä aiheen eri osa-alueista. Lisäksi oppaan lopussa on kolme harjoituskappaletta, joissa sovelletaan oppaassa aiemmin esiteltyjä aihepiirejä. Lähdemateriaalina työssä olivat slide-soittoa käsittelevät opaskirjat ja -videot sekä teokset bluesmusiikin historiasta. Lisäksi työtä varten haastateltiin kahta suomalaista ammattikitaristia, jotka ovat perehtyneet slide-soittoon. Soitto-opas tarjoaa ensimmäisten joukossa suomen kielistä opetusmateriaalia slide-kitaralle. Opas on suunnattu kitaristeille, joilla on perustiedot ja -taidot kitaransoitosta ja musiikin teoriasta. Slide-kitaran soittoa on käsitelty sähkökitaran näkökulmasta, mutta oppaan sisältöä voi soveltaa myös akustiselle kitaralle. Opas soveltuu sekä opetukseen, että myös itsenäiseen opiskeluun.

 1. Vartijan koulutus vaatimukset
 2. Eteerinen öljy sisäisesti
 3. Pohjanmaan poliisi uutiset