Profetia Suomelle 2019

 1. Profetica suomelle 2019 time
 2. Ven�j� Suomen miehitys sota Israel Nato EU Kiina Islam
 3. Profetia suomelle 2012.html

Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä. " "Suomi laulaa laajasti ylistystä Poikani voimasta; kyllä, sinä iloiten laulaen ylistät Hänen rakkaudesta, kun kansa nousee kohti minun aamunkoittoani. Sillä Kristus on sinun linnoituksesi ja turvapaikkasi. Suomen kansalla on ollut näin ennenkin, menneinä ahdistuksen vuosina. Kuuntele minua Suomi, asun korkealla ja pyhällä paikalla mutta olen myös katuvien ja nöyrämielisten kanssa nostaakseni heidät ja uudistaakseni heidän katuvat sydämensä. Kutsun sinua Suomen kansa, turvaamaan minuun, syvempään suhteeseen kanssani. Minä lähetän kirkkaudestani valon ja sanani totuuden vetämään sinut minun lähelleni. Minä johdatan sinut pyhälle vuorelle ja asuinpaikalleni, jonka minä olen varannut sinulle. Rukouksen alttari täyttyy liekeistä ja väkevästi ylistävistä ihmisistä. Sinä poistat vieraat jumalat ja epäjumalan kuvat, niin kuin poistat kaikki väärät alttarit, jotka on rakennettu Herran huoneen pyhälle vuorelle, sinä heität ne alas. Sinä valmistat rukouksen ja ylistyksen alttarin tuleville sukupolville, jotta he voivat nähdä.

Profetica suomelle 2019 time

Ven�j� Suomen miehitys sota Israel Nato EU Kiina Islam

Suomeen ovat useat ihmiset ennustaneet sotaa. Itselleni on tullut joitakin uninäkyjä, joissa on kerrottu sodasta tai kaaoksesta. Eräs piispa tai pappi näki aikoinaan Turun kirkossa näyn, jossa enkeli ilmoitti Suomen kohtalosta. Siinä kolmas miekka olisi iskevä kahvaan saakka, elleivät suomalaiset tekisi parannusta ja rukoilisi. Nyt näyttäytyy asiat niin, että valtiojohdon taholta on synnille annettu paperilla lupia, lupia joita ei saisi antaa, kuten homoille ja lesboille liitto-oikeus nimellä avioliitto. Jokainen uskovainen tietenkin ymmärtää, ettei sellaista voi olla. Itse aikoinaan olin sitä mieltä, että Suomen osalta mennään niin, että milloin vain tuon allekirjoituksen jälkeen tänne voi tulla kahakat. Yksi uni on tässä nyt mielessä, jossa oli ikään kuin sotakaaos, sotasairaalta tai se oli Lapin sairaala, sanottiin Lapin syyssairaala. Silloin oli myös kaaos ja sen keskeltä epäuskon lapset käskyttivät mikrosirua. Ja vielä niin sanottiin, ettei kaaos lopu. Nyt peilaan tähän aikaan, miten tässä ajassa joku taho vyöryttää kaaosta niskaamme.

Profetia suomelle 2012.html

Minun kirkkauttani heijastaen se loistaa pelastusta, toivoa, armoa ja rakkautta. Vanhoja teitä, vanhoja tapoja ei muistella. Se, mikä on tulossa, hallitsee pohjoisen tulevaisuutta; se nähdään ja siitä puhutaan. Elämän ja vainon tulessa Jeesuksen nimi loistaa kadotetuille kirkkautta ja pelastusta. Vaasa vajoaa ja nousee, aivan kuin korkki, joka painetaan veteen. (Kun veden alla oleva korkki vapautetaan, se nousee nopeasti pinnalle, johon se jää. ) Minun kansani, uskovat, voidellaan lopun aikana iloöljyllä. Turku. Turun perustuksia ravistellaan, ja sen tietoon perustuva voima riisutaan siltä pois. Turkuun jää rakkaudelle hedelmällinen maaperä, joka kukoistaa ja kantaa paljon hedelmää. Tampere. Tampereella vapautuu elävän veden lähde niille, jotka juovat vettä minun pelastukseni kaivosta. Siitä juodessaan he muuttuvat. Minun Elävä Veteni on seurakuntani voimana autiomaan tulessa ja vainossa, joka nielaisee koko maailman. Olkaa rohke ita, MINÄ OLEN aina kanssanne ja tulen olemaan kanssanne loppuun asti.

 1. Mistä ennakkotilata petit prince
 2. Profetica suomelle 2019 free
 3. Lennot Helsinki Vaasa | Finnair
 4. Profetica suomelle 2019 photos
 5. Profetica suomelle 2019 full
 6. Profetica suomelle 2019 download
 7. Keskustelu - Profetia: Pres. Niinistön aikana Suomi joutuu todella suureen ahdistukseen! | Aihe vapaa | Vauva
 8. Dmaa kokemuksia