Olit Kerran Mun Onneni Kukka

Et voi käsittää käsittämätöntä, etkä nähdä näkymätöntä kättä. Mutta tekojesi kautta voit sitä kätellä, mun onneni on olla Luojaa lähellä; Kas elämän salaisuus on vain hänellä, jos elät hellästi on hän sulle hellä. Mut jos pakenet hän pitää sut liikeellä, eikä se ajojahti lakkaa vielä eläkkeellä. (Tällä lailla) ilman rajaa. Peruskallio, jolle rakentelen mun majaa. Nyt respektiä hälle, jonka maata kävellään. Iso sana sille, jonka leipää syödään. Ääni-pojat yksitellen alas lyödään, sillä mistä isä käskee, sitä käydään. Antaa virrata vapaasti vaan, aina ja aina uudestaan. Kapteenin Ä-ni: Jukka-poika, Nopsajalka, Bommi-tommi, Sandra ja Pohjoisen svengi. Oli kirkko, pyhä, koulu tai moskeija, mut niistä puhuu jengi, vaikka iglussa... njäh...

Olit kerran mun onneni kukka ki

 • Olit kerran mun onneni kukka tu
 • Tenava päiväkodit järvenpää
 • Eboni on toista maata
 • Lidl tuntipalkka 2016
 • Olit kerran mun onneni kukka o
 • Olit kerran mun onneni kukka film
 • Suomessa ei saa keisarileikkausta omasta toiveesta – Synnytyspelko on yksi lääketieteellinen peruste sektioon – Hämeen Sanomat
 • Olit kerran mun onneni kukka ki

Ja käydä uudelleen ja uudelleen katsomassa, joko Sagrada Família olisi jo valmistunut! 8. Montreal Joskus parikin päivää kaupungissa ehtii tehdä lähtemättömän vaikutuksen. Näin kävi Montrealin kanssa. Vaikka Montreal onkin miljoonakaupunki, se tuntuu paljon pienemmältä ja kotoisammalta. Kaupungissa on kiireetön, rento ja boheemi tunnelma. Kaikkialla on kauneutta niin vanhojen rakennusten kuin luonnonkin muodossa. Montrealissa kietoutuvat taidokkaasti yhteen kaupungin historia ja nykypäivä. Lisäksi pitää antaa erityismaininta kaupungin katutaiteelle, niin upeita ja värikkäitä taideteoksia en muista muualla nähneeni! Tänne haluan joskus viettämään kiireettömiä kesäpäiviä. 7. Praha Praha on kauneimpia kaupunkeja, joissa olen käynyt. Se on melkein kuin oppikirjaesimerkki siitä, mitä mun mielestä jokaisessa kauniissa kaupungissa tulisi olla. Siellä on linna, goottilaisia kirkkoja, upeita hautausmaita, hurmaava vanhakaupunki ja huikaisevan kauniit jokivarsimaisemat. Olen ihastunut Prahan kauneuteen niin paljon, että ajatus sinne paluusta jopa hieman pelottaa.

Kapteeni Ä-Ni - Herra on mun moottori Lyrics

Matkailulehti Mondo julkaisi tovi sitten Top 50 -lukijakyselyn tuloksia, ja mä olin heti kahlaamassa niitä innokkaasti läpi. Varsinkin kaupunkikohteiden lista kiinnosti mua suuresti, sillä on aina hauskaa nähdä, kuinka yhteneväinen muiden reissumaku on suhteessa omaani. Mondon kymmenen kaupungin kärki näyttää tältä: New York Lontoo Rooma Pariisi Barcelona Berliini Tokio Bangkok Praha Wien Lista on täynnä itsellenikin varsin tuttuja kaupunkeja. Kahdeksassa olen käynyt, vain Bangkok ja Tokio odottavat ensivisiittiään. Pariisi ei mua onnistunut aikanaan vakuuttamaan. Tosin yksi harmaa ja kylmä toukokuun päivä ei varmaan monestakaan kaupungista anna lämmintä ja kutsuvaa kuvaa. Mä tykkään listailla kaikkea mahdollista ja tästä innostuneena päätinkin listailla omien suosikkikaupunkieni kymmenen kärjen: 10. Singapore Laitetaan Singapore tässä edustamaan kaupunkia, jossain toisessa listassa se voi sitten mennä valtiosta. Mä en Singaporen reissuni alkupäivinä meinannut saada kiinni kaupungin taiasta.

Moni oli sitä hehkuttanut, mutta mun mielestä se oli pelkästään hassu ja hikinen. Kunnes parin päivän jälkeen olin sen verran toipunut pitkästä matkustamisesta sinne, että jaksoin jäädä luuhaamaan kaupungille pimeän laskeutuessa ja pääsin kiinni Singaporen maagisuuteen. Vaikken yleensä välitä futuristisesta kaupunkiotteesta, niin Singapore valoineen ja hassuine rakennelmineen toimii. Lisäksi kaupunki on helppo kävellä, selkeä ja varsin viihtyisä. 9. Barcelona Barcelona on mun mielestä niitä harvoja kaupunkeja, joissa riittää oikeasti tekemistä ja näkemistä useaksi päiväksi. Toki kaupunkia voi haahuilla ristiin rastiin ja jäädä puistoihin hengailemaan ja nauttimaan elämästä, mutta Barcelona toi kasan mielenkiintoisia juttuja eteen melkein joka kulman takaa. Barcelona on ihanan värikäs ja outo. Ja historiallinen. Sieltä löytyy paljon kivoja näköalapaikkoja, viihtyisiä puistoja, markkinoita, arkkitehtuuria. Kaikkea. Barcelonakin on vielä siinä kokoluokassa, että siellä pystyy tekemään kävelyretkiä.

Toisella kerralla lumouduin alkukeväänharmaasta Central Parkista. Kolmas, ja tällä kertaa pidempi reissuni kaupunkiin on ihan kulman takana. Jos tuuli, sade ja harmaus ovat nostaneet kaupungin heti sijalle kaksi, saa nähdä mitä toivottavasti heleän aurinkoiset alkusyksyn päivät onnistuvatkaan tekemään… 1. Tukholma Ykkössuosikkini ei varmasti yllätä ainakaan niitä, jotka ovat höpötyksiäni seuranneet enemmän. Rakastan Tukholmaa, Ruotsia ja ruotsin kieltä. Tukholmassa olen käynyt niin monesti, että tarkan summan laskemiseksi pitäisi varmasti lainata jo kaverinkin sormia. Siellä voi käydä vaikka monta kertaa vuodessa ja silti olla joka kerta yhtä onnellinen siitä, että on Tukholmassa. En voi kuin ylistää Tukholman monipuolisuutta, kaunista kaupunkimiljöötä, näköalapaikkoja, vanhankaupungin tunnelmaa, ihania ihmisiä, pehmeitä r-kirjaimia, jotka saavat sukat pyörimään jaloissani ja kaikkea. Tänne voisin vaikka muuttaa! Jos listani olisi ollut 11-kohtainen, olisi sinne mahtunut Mondon listallakin komeileva Berliini.

Olit kerran mun onneni kukka road

Herra on mun moottori by Kapteeni Ä-Ni (No täs on Jukka-poika, Bommi-tommi, Nopsajalka, Sandra, ja Kapteeni Ä-ni, pohjoisen svengi. Oli kirkko, pyhä tai moskeija, mut niistä puhuu jengi... Njäh... Joo, joo) (Kerto:) Herra on mun moottori, joo, ja pyhä henki on sen potkuri. Just niin mä laulan, lempi on mun bensiini. Sydämestä sydämeen se virtaapi. Vielä kerran: lempi on mun bensiini, sydämestä sydämeen se virtaapi. Mul on hyvin vahva tunne, siitä mikä mua ajaa. Eikä tähän päähän mahdu toista johtajaa. Kun rehellinen raju rakkaus, ilman rajaa peruskallio, jolle rakentelen mun majaa. Maistelen maasta maitoo ja hunajaa, mansikan maku on niin suussa sulavaa. Sandrani lempi kuin sulaa laavaa, herrani henki mua näin siunaa. Vain kiittämätön sitä kiroaa ja rienaa, ei onneaan voi ostaa vaikka kuinka tienaa. On isän kädellä vain murunen hietaa, ja pöllyää sinne minne tuuli puhaltaa. (Kerto) On se tervettä järkeä pitää yllä suhteita. Ettei täydy ottaa vastaan Isän nuhteita. Taivahan vallat ja maan mahdit, on voimansa uhmaa, jos tohdit.

Rooma Kun vihdoin pääsin alkuvuonna tekemään ensivisiittini Roomaan, mun sydän oli haljeta onnesta. Se oli niin upea! Kuin jatkuva ulkoilmamuseo, tai aikamatkasimulaattori. Upeat historialliset rakennukset levittäytyivät ympärille joka puolella. Samaan aikaan olin onneni kukkuloilla sekä täynnä ihmetystä. Ihmetystä siitä, miten hyvin niinkin monet rakennelmat ovat säilyneet tähän päivään asti. Vaikka raunioitakin kaupungista löytyi vaikka muille jakaa. Mikään kaupunki ei ole varmasti ilahduttanut sisäistä historiafaniani yhtä suuresti, kuin Rooma. Tänne palaan varmasti uudelleen vielä monta kertaa! 2. New York New York. Mitä kaupungista voi edes sanoa? Ainakin sen, että se on superlatiivien mekka. Iso Omena keikkuu vasta kakkosena listallani ehkäpä siitä syystä, että vaikka olen kaupungissa käynyt kahdesti, on visiittien yhteiskesto ollut noin 30 tuntia. Ja siinäkin ajassa olen ollut aivan myyty. Ensimmäisellä kerralla pidin hiuksistani kiinni tammikuisen puhurin myllätessä Brooklyn Bridgellä seikkailijoita ja kävelin kenkäni läpimäriksi seuraavana päivänä piiskannessa sateessa.

OLIT KERRAN MUN ONNENI KUKKA (hae) Äänitteen nimi: SIREENIEN AIKAAN Esittäjä(t): JUNKKARINEN, ERKKI (MI SU) Tekijä(t): R. NYHOLM (SOV. PAULI GRANFELT) Musiikkilaji(t): kevyt musiikki Lajitarkenne: Kesto: 3 min 13 s Esityskieli: Aihe/kulttuuri: Tallennusvuosi: Äänitysmaa: Huomautukset: Hae kirjastoista (Frank-monihaku): - toimii parhaiten populaarimusiikin hauissa Hae

 1. Splenda suomessa
 2. Nevalanmäen perhekodit oy taloustiedot
 3. Apteekin salmiakki mixer