Robin Boombox Kappaleet

  1. Tilillä yli puoli miljoonaa! Laulaja Robin ”kylpee” rahassa – hurjat arvopaperiomistukset! | Seiska
  2. Parhaat joulubiisit 2017 – Boombox.fi
  3. Parhaat ulkomaiset biisit 2014 | Rosvot
  4. Robin lyriikat ja albumit | Lyriikat.org
  5. Teinipoppari Robin stadionkonsertin päätähti heinäkuussa - video | Kaleva.fi

Vau. Täydellisesti kirjoitettu täsmähitti. Huh, hattu pois päästä. Jälleen ekstrapisteet provokatiivisen häiriintyneestä, verisestä ja voimakkaan seksuaalisesta videosta, joka visuaalisesti tuo mieleen jotenkin David Fincherin elokuvaestetiikan. Ja kyllä minä nautin suunnattomasti siitä, kun verinen ja paidaton Adam Levine roikkuu lihakoukussa. 3. ARIANA GRANDE – PROBLEM Minä rakastan ruotsalaistuottaja Max Martinin biisejä. Lisäksi kappaletta on ollut kirjoittamassa toinenkin ruotsalainen tuottaja-biisintekijä Shellback (oik. Karl Johan Schuster), jonka kynänjälkeä kuultiin tänä vuonna myös esimerkiksi yllä olevassa Animals-biisissä. Muut kuulemani Ariana Grande -singlet eivät ole iskeneet yhtä kovaa ja itse asiassa minulle olisi ihan sama, vaikka kappaleen esittäjä olisikin joku muu. Hieno kappale, jossa kirsikkana kakun päällä nasta saksofoni-sämple. Hyvä lenkkibiisi. 4. KRONOS QUARTET – TUSEN TANKAR Turboahdetun poptuotannon lisäksi olen kuunnellut tänä vuonna melko paljon klassista musiikkia.

Tilillä yli puoli miljoonaa! Laulaja Robin ”kylpee” rahassa – hurjat arvopaperiomistukset! | Seiska

  • Robin : Boombox - Levykauppa Äx
  • Robin: Kaikki Robinista
  • Tässä ovat Robinin isot uutiset
  • Boombox - Robin | Musa24.fi mp3 musiikkikauppa netissä

Parhaat joulubiisit 2017 – Boombox.fi

Parhaat ulkomaiset biisit 2014 | Rosvot

Robin lyriikat ja albumit | Lyriikat.org

Ndegeocellon versiointi Whodini -yhtyeen vuonna 1984 ilmestyneestä Friends -kappaleesta on aivan järkyttävän hyvä. 7. MARTEN KUNINGAS – TAGURPIDI VAAL Joku saattoi huomata jo eiliseltä Vuoden keikat 2014 -listaltani, että näin Marten Kuningaksen bändeineen keikalla Tallinn Music Weekillä tänä vuonna. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Keikan kohokohtana kuultiin taivaallinen Tagurpidi vaal, jonka nauhoitin keikalla talteen puhelimeeni. Kaikuisa kitaratyöskentely tässä kappaleessa on jotakin aivan käsittämättömän taivaallista. Voisiko joku tuoda Marten Kuningaksen Suomeen? Pian, kiitos? 8. FKA TWIGS – TWO WEEKS FKA Twigs kuuluu sellaiseen lohkoon artisteja, joista en yleensä hirveästi välitä: ylitsevuotava hypetys, kehuttu albumi Pitchforkissa ja obskuurin superharkittu visuaalinen ilme. FKA Twigs on kaikki kehunsa kuitenkin ansainnut. Two Weeksin kuuntelu on kuin hieroisi korviaan lämpimän juoksevalla hunajalla, sillä niin taivaallisen täydelliseltä se kuulostaa säksätyksineen, junnaavine syntetisaattoreineen ja mataline bassoineen.

Teinipoppari Robin stadionkonsertin päätähti heinäkuussa - video | Kaleva.fi

04. 03. 2014 klo 15:15 (muokattu 08. 09. 2014 klo 13:47) Teinitähti Robin seurasi vanhemman kollegansa esimerkkiä ja järjesti tiedotustilaisuuden, jonka aihetta ei kerrottu etukäteen. Robin vastaili myös fanien kysymyksiin. JENNI GÄSTIGIVAR Marraskuussa 2013 Cheek keräsi tiedotusvälineet hotelli Kämpiin paljastakseen pitävänsä kesällä keikan Helsingin Olympiastadionilla. Nyt myös 15 - vuotias Robin halusi ilmoittaa samaan tyyliin " isoista uutisista ". Robin esiintyy päätähtenä stadionkonsertissa heinäkuussa, kerrottiin hetki sitten Helsingissä elokuvateatteri Bio Rexissä pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Helsinki Cupin yhteydessä järjestettävä konsertti pidetään 9. heinäkuuta. Liput tulevat myyntiin ensi viikon torstaina, 13. maaliskuuta kello 9. Kyseessä on koko perheelle suunniteltu konsertti Helsinki POP SHOW Olympiastadionilla jalkapalloturnaus Helsinki Cupin yhteydessä. – Superhienoa päästä esiintymään Helsinki POP SHOW'hun. Lupaan järjestää kesälomien kunniaksi kunnon bileet, jonne voi tulla koko perheen voimin.

Halusimme kuitenkin valita tähän kohtaan Robinin, yhden tämän hetken suosituimmista artisteista. Sydämeeni joulun teen – Vesa-Matti Loiri, Jorma Hämäläinen Sydämeeni joulun teen. Yksi suosituimmista joulukappaleista kautta aikojen. Kauniin sovituksen tähän kappaleeseen on tehnyt muun muassa Vesa-Matti Loiri yhdessä Jorma Hämäläisen kanssa. Kappaleen on säveltänyt Kassu Halonen ja sanoittanut Vexi Salmi. Joulumaa – Katri Helena Tämä kappale on yksi legendaarisimmista joulubiiseistä kautta aikojen. Katri Helenan esittämä Joulumaa on hurmannut monen kuuntelijan ja se antaa jokaiselle varmasti oikeanlaisen joulutunnelman. Katri Helena on säveltänyt laulun itse, ja sen on sanoittanut Juha Vainio. Varpunen jouluaamuna – Antti Tuisku Varpunen jouluaamuna on yksi kauneimmista joululauluista, ja sitä kuunnellaan varmasti monessa perheessä vielä edelleen. Kappaleen on säveltänyt Otto Kotilainen ja sanoituksen on luonut Sakari Topelius, suomennoksen K. A. Hougberg. Kappale on myös hieman surullisempi joululaulu, sillä sanoituksesta voi ymmärtää Topeliuksen surun 1-vuotiaan poikansa kuolemasta.