Salla Kauranen Valmennus

  1. SM-maastojen satoa | Forssan Salama
  2. Treeniblogi, Johanna: Kisamenestystä :)
  3. Tiina Kasvi
  4. 7 viikkoa valmennuksessa - Valmentaja Pekka Kauranen

Annemari Kiekara ei varotoimenpiteenä uskaltanut startata tälle kovavauhtiselle reitille. Marjo Taanilan jalkapöytä oli kuluvan viikon aikana kipetynyt niin paljon, ettei juokseminen ollut mahdollista. Janica Rauma ja Saara Kauranen starttasivat kisaan. Janica teki taas järkevän tasaisesti kiihtyvän juoksun ja lopulta viimeisen kilometrin matkalla jätti muut mitalin tavoittelijat taakseen. Vielä viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Johanna Peiponen oli Janicaa noin 60m edellä mutta Janica käänsi lopulta viime vuoden tapaan loppukilometrillä sijat edukseen ja otti siis upeasti SM-pronssia. Janican aika oli 22. 12 ja eroa kisan voittaneeseen Vaasa IS Camilla Richardsoniin tuli 49, 2 sekuntia. Sen sijaan Lahden Akeraa edustavan Kristiina Mäen Janica lähes saavutti viimeisen kierroksen aikana. Eroa hopeamitalisti Mäkeen jäi lopulta ainoastaan 13 sekuntia. Salaman toinen juoksija Saara Kauranen juoksi omaa päämatkaansa selvästi alimittaisella matkalla hienosti sijalle sijalle 30. Saaran aika oli 25.

SM-maastojen satoa | Forssan Salama

  • Ravintola alan esimieskoulutus
  • Treeniblogi, Johanna: Kisamenestystä :)
  • Farmaseutti muuntokoulutus 2019
  • Valmennukset - Valmentaja Pekka Kauranen
  • Yle Puhe | Viikko 28/2020 | Ohjelmakartta.fi
  • Kuntosali Helsingin Hakaniemessä | Drupal

Tartun usein toimeen saman tien – jos voin tehdä sen nyt, miksi odottaa. Treenaaminen on antanut minulle ihmeellistä lisäenergiaa, joka on todella tervetullutta tähän pimeimpään vuodenaikaan. Ajattelen myös monia vähän ikävämpiä/tylsempiä arkiaskareita kuten siivoamista liikuntana, joka on antanut uutta perspektiiviä tekemiseen. Jos lumityöt tai imuroiminen vievät kohti päämäärääni, sitten vain hihat heilumaan! Valmennus on minulle myös eräänlaista arjen luksusta. Toinen ihminen, alan ammattilainen auttaa minua matkallani kohti päämääräni. Voin luottaa, että teen oikeita asioita. Se on valtavan helpottava tunne! Tästä on hyvä jatkaa! Toivottavasti pysytte mukana matkallani. Terveisin Riikka Harjula #riikkagoesnutskk55 Riikan edelliset blogikirjoitukset: Miksi juoksen? 24. 11. 2019 Matkalla Karhunkierrokselle 01. 2019 Valmentaja Pekka Kauranen Pekan Valmennusfilosofia Instagram Facebook Seuraa, tykkää, jaa... :)

Treeniblogi, Johanna: Kisamenestystä :)

Lajiryhmät joiden kanssa pääsin toimimaan olivat mm. lentopallo, pesäpallo, judo, suunnistus ja melonta. Harjoitteluni aikana ohjasin myös muutaman kerran henkilökunnan työhyvinvointia edistäviä liikuntatunteja. Pääsin tutustumaan Tampereen Urheiluakatemian ja Varalan Valmennuskeskuksen toimintaan ja seuraamaan sekä apuohjaamaan mm. Koskelan Juhan, Sainion Ailan, Hautalan Tiian sekä Puputin Jennin vetämiä treenejä akatemian urheilijoille. Oli mahtavaa päästä toimimaan eri lajien sekä liikunta-alojen asiantuntijoiden kanssa ja oppimaan heiltä paljon uutta! Kiitos tyypit! Minulla oli mielettömän hieno mahdollisuus saada suorittaa harjoitteluni Varalassa, koska oman urheilun ja työharjoittelun yhdistäminen onnistui todella mutkattomasti ja sain soviteltua hyvin aikataulut omien treenien ja leirieni kanssa. Välillä tein oman harjoituksen Varalan tiloissa jos kesken työpäivän oli sopiva rako sille. Kuinka monessa työpaikassa tämä olisi mahdollista? 😉 Työharjoitteluni päättyi 15. 2. 2018 ja sain opintoni pakettiin eli valmistuin fysioterapeutiksi!

Hyvänä puolena tässä voisi pitää sitä, että saan nähdä rauhassa ystäviäni kun majoitun milloin kenellekkin, onneksi minulla niin ihanan kärsivällisiä ystäviä, että yöpaikka löytyy aina tarvittaessa:) Tällä viikolla majoitusvastaavina toimivat ysäväni Terhi sekä Tolosen Laura ja Rauli. Kiitos loistavasta huolenpidosta! Jospa kohta löytyisi sopiva uusi asunto meille, saisin uudet työt aloitettua ja arjen rauhoittumaan... Treenit sujuvat hyvin:) Välillä painan kahtakin treeniä päivässä, näin ei ketuta jos kiireen keskellä joudun jättämään myös välipäiviä.. mennään tilanteen ja aikataulujen mukaan, treenimäärät ovat kuitenkin pysyneet koko ajan edelleen suurina. Tällä treenikierrolla nostin raskaiden toistojen määrää, vuorokaudessa tuli lihasryhmästä riippuen kovia toistoja 500-1000, eli todella isolla volyymilla mentiin. Kipukynnystä joutui venyttämään kyllä noiden treenien aikana, hyvin osui ja upposi ja ruho olikin aika tukossa hetken. Lihaskipu muistutti jo tulehdusmaista tilaa, mutta nyt alkaa olla jo palautunut olo, seuraava kierto onkin hillitympi.

Tiina Kasvi

Astrid Snäll Suomen mestariksi. Janica Rauma viime vuoden tapaan naisten kisan pronssille. Forssan Salaman Astrid Snäll voitti selvästi Perniössä 6. 5. 2018 juostujen SM-maastojen naisten 19 -sarjan Suomen mestaruuden 4km:n maastojuoksussa. Eroa hopealle juosseeseen Lahden Ahkeran Salla Laukkaseen kertyi 13, 1 sekuntia ja pronssin voittaneeseen Vaasa IS:n Cesilia Örsterbladiin 22, 2 sekuntia. Astrid ratkaisi kisan periaatteessa noin runsaan kilometrin juoksun jälkeen eikä muut kisakumpanit uskaltaneet lähteä hänen vauhtiinsa. Astridin voittoaika oli 14. 49. Rata oli pituudeltaan 4, 2km. Astridin aika oli eri sarjoihin verrattuna kovin aika, joka naispuolisten 4km:n matkalla juostiin. Muut ennakoon ilmoitetut Salaman juoksijat N19 -sarjaan Ilona Hulshof ja Julia Himilä eivät voineet terveyssyistä osallistua kisaan ja näin Salama ei saanut joukkuetta tähän kisaan. N17 -sarjan 4km Alisa Pennanen sijoittui ajallaan 17. 38 sijalle 29, eroa kärkeen tuli 2. 43. Naisten 6km:n maastojuoksussa Salamalta starttasi mukaan ainostaan kaksi juoksijaa, näin enakkoon kaavailtua joukkuetta ei saatu kasaan.

Palautuminen ei tällä hetkellä jää ainankaan ruoasta kiinni, sen verran hyvin tulee tankattua:D Ruokakaupassa käyminen on yhä aina yhtä riemastuttava kokemus, joka kerta on kuin törmäisi vanhoihin hyviin ystäviin, kun vastaan tulee ruoka-aineita (herkkuja), joiden olemassaolon ehti jo miltei unohtaa;) Tällä hetkellä suurin herkku ovat erilaiset kuivatut hedelmät ja pähkinät, namskis... Nyt käydään pyörähtämässä Sampon kanssa Stockmannin Hulluilla Päivillä ( jo valmiiksi ahdistaa mahdollinen ryysis... ) ja illalla vielä olkapääjumppaa ja elokuviin... Huomenna taas uudet treenikuviot ja tekniikat käyttöön, tällä hetkellä kyllä tekeminen todella rennon mielekästä, paineetonta treenaamista ilman, että se tuntuu millään lailla suorittamiselta!

7 viikkoa valmennuksessa - Valmentaja Pekka Kauranen