Silja Serenade Ravintolat

 1. Silja europa ravintolat menu
 2. Aivan mahtava Ravintola Grill House - arvostelun kohteena Tallink & Silja Line - Risteilyt, Helsinki, Suomi - Tripadvisor
 3. Silja europa ravintolat aukioloajat

Inka Khanji Risteilymatkat Marraskuussa 2018 uudistunut Silja Serenade tarjoaa matkustajille aiempaa nykyaikaisemmat tilat. Päivitetty: 29. 11. 2018 Uudet tilat ja aiempaa ympäristöystävällisempi risteily Ruotsinlaivojen klassikoihin lukeutuva Silja Serenade on uudistunut. Noin kahden viikon mittaisten uudistustöiden jälkeen matkustajat pääsevät tutustumaan nykyaikaistettuihin ravintoloihin, baariin, yökerhoon, hyttikäytäviin ja hytteihin. Tiloja uudistettiin noin 6 500 neliömetrin alueelta. Matkailijoiden kannalta merkittävimmät muutokset olivat laivan ravintoloissa, jotka haluttiin uudistustöiden avulla tuoda tähän päivään. Kiinnostavimpien uudistusten joukkoon lukeutuu nykyisin Starlight-nimellä tunnettu yökerho, jossa on muutettu sisustusta esimerkiksi siirtämällä baarien ja portaikkojen paikkoja. Myös Starlightin yhteydessä oleva keulabaari Sea View Lounge uusittiin valoisaksi ja aiempaa tunnelmallisemmaksi. Inka Khanji Monipuolinen Gatsby Show vie katsojan 1920-luvulle. Promenadella sijaitsevat ravintolat uusittiin niin ikään sisustukseltaan moderneiksi.

Silja europa ravintolat menu

Herneet toivat annokseen väriä, mutta muuten ne tuntuivat päälle liimatuilta. Vasikanmaksa on paistettu roseeksi niin kuin pitää. Sopivan kokoinen ja tiivis perunapyre, balsamico-omena ja karamellisoitu sipuli sopivat hyvin yhteen lihan kanssa. Tavolatan tiramisú (10, 00) tarjoillaan hillopurkista ja annos jää hieman proosalliseksi, kun savoiardi-keksien vaikutus jää kadoksiin. Pisteet vaikean harkinnan jälkeen Siljalle 3–2. Palvelu: Vikingillä reipas salihenkilökunta hoitaa tehtävänsä moitteettomasti ja myös kokit näkyvät salissa. Keittiö rytmittää annokset ihanteellisesti. Silja Symphonylla tarjoilu sujui kaikissa ravintoloissa ystävällisen ammattitaitoisesti, mutta jos ruotsin tai englannin kielen kanssa on hankaluuksia, kannattaa valita Serenade. Osa Symphonyn tarjoilijoista on nimittäin Ruotsista eivätkä he puhu suomea. Siljan kielimuuri kääntää pisteet Vikingille 3–2. Tuomio: Viking Line tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia pitkä fine dining -maistelumenu edulliseen hintaan laatuviinien kera.

Aivan mahtava Ravintola Grill House - arvostelun kohteena Tallink & Silja Line - Risteilyt, Helsinki, Suomi - Tripadvisor

Silja europa ravintolat aukioloajat

 • Silja serenade ohjelma
 • Halpa lennot
 • Dubatut tv-sarjat viihdyttävät etiopialaisia – Kansan Uutiset
 • Nummen R-kioski suljetaan – Samalla loppuvat asiamiespostin palvelut kantakaupungin länsilaidalta – Hämeen Sanomat
 • Silja serenade ravintola varaus
 • Silja europa ravintolat aukioloajat
 • Silja europa ravintolat menu
 • 60w hehkulamppu vastaa led
 • Menkkojen siirto e pillereillä
 • Masennus ja terapia
 • Omaelisa yritys

Aamulehti kävi syksyn aikana tutkimassa, millaista ruokaa Viking Linen ja Silja Linen ruotsinlaivat tarjoavat. Molemmilla oli omat vahvuutensa, joten kisasta tuli hyvin tasaväkinen. Ravintolavalikoima: Vikingin Tukholman-linjalla risteilevien autolauttojen ravintolakonseptia on uudistettu kahdella ravintolalla. No Name (suom. nimetön) on erikoistunut skandinaavisiin usean ruokalajin menuihin, vieressä toimiva, samasta keittiöstä ammentava Bistrotek puolestaan äyriäistapaksiin. Lisäksi laivoilla voi syödä buffetissa, grilliravintolassa ja Food Gardenissa. Helsinki–Tukholma-reittiä risteilevien Tallink-Siljan laivojen ravintolat uudistuivat osin kaksi vuotta sitten tehdyissä remonteissa. Bon Vivant edustaa yhä hienointa fine dining -tyyliä, Happy Lobster on säilyttänyt ilmeensä rentona kala- ja äyriäisravintolana. Tavolàta on uusi italialainen ravintola ja El Capitan ehta pihviravintola. Lisäksi voi syödä buffetissa ja sushiravintolassa. Arvioimme ravintolat neljässä eri kategoriassa niin, että jaamme jokaisesta osa-alueesta ravintoloille viisi pistettä.