Tahko Juhannus Liput

Huipulla sijaitseviin rinneravintoloihin pääsee autollakin, joten mikäli kuntoilu ei sovi juuri sen päivän fiilikseen, voi reissulle lähteä myös autoillen. Rinnealueen huipulla risteilee myös Tahkovuori DiscGolfParkin väylät ja upeissa maisemissa kisataankin kolmipäiväiset lisenssivapaat Juhannuskisat torstaista lauantaihin 18-20. 6. 2020. Panorama Bar & Cafe Kesäterassit kutsuvat Viimeistään juhannuksena avaavat kesään myös kaikki Tahkon persoonalliset ravintolat kesäterasseineen. Testaa vaikkapa Piazzan terassin Kulma Bar & Grilliä, Break Sokos Hotel Tahkon uutta baarikonttia, Ravintola Riemun Grill&Chill terassia tai fiilistele Bar Ukon terassibileissä musiikin vauhdittamana. Valitse omat suosikkisi rinteiden huipulta, rannan tuntumasta, keskustan sykkeestä, golfkentän vehreyden viereltä tai nappaa herkut mukaan mökille tai uimarannalle. Tutustu Tahkon ravintolatarjontaan ja merkkaa suosikkisi suoraan omaan reissuvihkoon. Juhannuskokko? Voimassaolevan metsäpalovaroituksen vuoksi kokkoa ei tänä vuonna polteta Tahkolla.

Tahko juhannus vip lippu

  1. Suomalaisen työn liitto
  2. 5 parasta VPN:ää pokerisivustojen käyttöön vuonna 2020
  3. Tahko juhannus liputan6
  4. Tahko juhannus vip lippu
  5. Iphone xr kuoret gigantti series
  6. Sähkön siirtohinnat yhtiöittäin
  7. Tahko Juhannus - UKK
  8. HUS - Naistentaudit

Juhannusviikko! 😍 🍃 Tänä vuonna Tahko Juhannusta juhlitaan etänä, bil... eet jatkuu tänään Radio KISS in taajuudella ja luvassa tasatunnin tripla klo 16 alkaen! 💃🏼 🥂 Ja Jennin festarietkot klo 14-16 Tänään tasatunnein raikaa Evelina, Olavi Uusivirta, Ellinoora, Mikael 'MG' Gabriel ja Gasellit 💥 Lauantaina käynnistetään juhannusetkot Nikon kanssa klo 14-16 🎙 🎶 Äänestä KISSin netissä mitä biisejä juhannuksena raikaa ja voita palkintoja, suora linkki äänestykseen: /tahko-juhannus-1342 ☝🏻 # rakkaudenjuhannus # etäjuhannus See More

Vinkit juhannuksen viettoon Tahkolla Perheet, ystäväporukat ja muut lomailijat kerääntyvät Tahkolle nauttimaan keskikesän juhlasta jälleen tulevana viikonloppuna. Vaikka juhannusfestarit jäävätkin tänä vuonna välistä, löytyy Tahkolta paljon koettavaa niin aktiivisen liikunnan, kuin leppoisan löhöilyn ystäville sekä kaikkea siltä väliltä. Järvi-Suomen sydämessä sijaitsevalla Tahkolla vesi, luonto, palvelut ja aktiviteetit ovat aina lähellä ja samassa lomakohteessa viihtyy siten koko seurue. Vesille Vesille mielivien suosikkilajeja ovat suppailu, melonta sekä veneily ja Tahkon vieraslaituriin odotetaankin saapuvaksi venekuntia läheltä ja kaukaa. SUP-laudat, kanootit ja kajakit voi vuokrata näppärästi SkiMac Tirolin nettivaraamosta ja järvelle pääsee lähes rannalta kuin rannalta. Moni suuntaa kanoottinsa läheiselle Kammonluodolle, jossa kaunis kesäpäivä taittuu auringonlaskuksi nuotion äärellä, välillä uimassa käyden. Piipahtaa kannattaa myös ainakin historiallisessa Aholansaaressa tai hieman edempänä pikkuisen Nimettömän laavulla.