Iphone 5S Näyttö

Alennukset ja alennuskoodit Alennuskoodit ovat pääosin voimassa varaosiin ja tarvikkeisiin, eli alennuskoodeilla ei saa puhelin- ja tablettilaitteista alennusta, ellei sitä erikseen alennuskampanjassa mainita. Toimituskulut Lähetyskulut kaikkialle Suomeen verkkokaupan kassan toimitusvaihtoehdoilla ja tilaushetkellä voimassa olevissa hinnoissa. Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimitustapoja. Myyntialue Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen, lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Toimitusaika Ennen kello 15 tehdyt tilaukset pyritään aina toimittamaan samana arkipäivänä Postiin. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme tästä mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa. Reklamaatio ja viallinen tuote Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote, tuote on vaurioitunut tai viallinen, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Suojakalvotukku) välittömästi.

Iphone 5s näyttö

iPhone 6 näyttö iPhone 6 näyttö on helppo vaihtaa itse. Tämän varaosan hintaan sisältyy kaikki iPhone 6 näytön vaihtoon tarvittavat työkalut, nopea toimitus Suomesta sekä vuoden takuu. Kuten lähes kaikissa nykyisissä älypuhelimissa, myös iPhone 6 näyttö on liimattu koko pinta-alaltaan näytön lasiin. Tästä syystä on viisasta vaihtaa koko näyttömoduli lasin rikkoutuessa. Tämä myymämme varaosa on valmis näyttömoduli, jolla korjaat niin rikkoutuneen näytön lasin kuin hajonneen LCD-näytönkin. Paketti sisältää varaosan lisäksi asennuksessa tarvittavat työkalut. Vanhasta näytöstä sinun täytyy irroittaa ainoastaan etukamera johdotuksineen, yläkaiutin, LCD-näytön suojapelti sekä kotinäppäin ja sen kiinnityslevy. Selkeät, vaiheittain etenevät ohjeet löydät täältä. Soveltuu malleihin A1549, A1586 tai A1589. Mallimerkintä löytyy puhelimen takaa Kuvista poiketen näytössä on myös valmiiksi asennetut muoviset kehykset lähestymisanturille ja etukameralle Näytön takana on punainen tai violetti suojamuovi.

Poista tämä muovi varovasti ennen näytön lopullista asennusta Korjauksen aikana on erittäin tärkeää pitää kaikki ruuvit oikeassa järjestyksessä. Suosittelemme käyttämään magneettista alustaa ruuvien säilytykseen korjauksen aikana. Vääriin paikkoihin asennetut ruuvit saattavat vaurioittaa puhelinta iPhone 6 näyttö – yhteensopivuuden varmistaminen Kaikki myymämme näytöt on testattu. Varmista kuitenkin aina ennen asennusta että näyttö on puhelimeesi sopiva. Testaa myös näytön toimivuus kiinnittämällä näytön liittimet ja käynnistämällä puhelin ennen kuin kiinnität näyttöosan paikalleen. Näin varaosa säilyy palautuskelpoisena. Testaa näyttö seuraavalla tavalla: Laita uuden näytön liittimet paikoilleen Kytke akku Käynnistä puhelin. Jos kuva ei näy oikein tai kosketuksen toimimisessa on ongelmia, kytke akku irti ja kokeile asentaa näytön liittimet uudelleen. Liittimien kuuluu napsahtaa molemmista päistä sitä asentaessa iPhone 6 näyttö – asennusohjeet iPhone 6 näytön vaihto onnistuu sujuvasti, kun tutustut huolellisesti korjausohjeisiin ennen operaation aloitusta.

Yhteystiedot löydät tästä linkistä. Vaihto- ja palautusoikeus Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 30 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Palautusoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen palautusoikeuden käytöstä ennen palautusajan päättymistä. Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava asiakaspalveluumme päätöksestä perua tilaus. Mikäli tuote on toimiva ja asiakkaan tilauksen mukainen, asiakas kustantaa postikulut molempiin suuntiin. Mikäli tuote ei ole toimiva tai asiakkaan tilauksen mukainen, Suojakalvotukku kustantaa postikulut molempiin suuntiin. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Suojakalvotukku Finland voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Iphone 5s näyttö problems

Toimitusehdot Maksutavat verkkokaupassa ovat käytössä Paytrail Oyj -maksupalvelun tarjoamat maksutavat: Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit) Mobiilimaksutavat (MobilePay ja Siirto) Visa / American Express / Mastercard Collector Lasku ja Osamaksu Voit pyytää lisätietoja Paytrail-maksupalvelusta kuluttajatuesta: Maksuvaihtoehtona on myös Klarna Payments -laskutuspalvelu, voit lukea lisää tästä linkistä. Voit myös valita PayPal mobiilimaksun, tarkemmat maksuehdot löydät tästä linkistä. Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta. Toimitustavat Suojakalvotukku Finland käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n ja Matkahuolto Oy:n palveluita. Toimitustapa valikoituu tuotteiden koon ja painon mukaan. Toimitamme lähetyksiä vain Suomeen. Hinnat Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Suojakalvotukku Finland pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista. Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuden ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Jos tavara on tullut sen käyttämisen tai käsittelyn johdosta myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavarasta sen koko arvolla. Palautukset Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen perumisilmoitus. Palautukset tulee tehdä Itellan (Posti) palvelua käyttäen Suojakalvotukku Finlandin antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai Matkahuollon palautuksia. Tarkat palautusohjeet saat ottamalla meihin yhteyttä ja sopimalla palautuksesta. Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset Tarkista heti lähetystä noutaessasi lähetyksen kunto.

Iphone 5s näyttö specs

  1. Iphone 5s näyttö price
  2. Sofia ja
  3. Iphone 5s näyttö hinta
  4. Iphone 5s näytön vaihto itse
  5. Iphone 5s näyttö jumissa
  6. Hammaskruunu kela korvaus
  7. Apple iPhone 5S näyttö rungolla. Nopea ilmainen toimitus Suomesta, vuoden takuu ja testatut varaosat | Tokoitech
  8. Ja bizztown

Toimitamme kaikki lähetykset 1-3 päivässä – Suomesta! Lupaamme kaikille myymillemme varaosille vuoden takuun. Takuu kattaa kaikki varaosaan liittyvät valmistusvirheet Olemme alunperin aloittaneet puhelinten korjauspalveluilla jo vuonna 2014 – tähän mennessä palveltuja asiakkaita on jo reilusti yli 10 000. Myymämme varaosat ovat samoja joita käytämme myös korjauksissa. Näin ollen pystymme välittömästi auttamaan sinua mikäli kohtaat ongelmia puhelinta korjatessasi!

iPhone 5S näyttö & työkalusetti iPhone 5S näyttö on helppo vaihtaa itse. Tämän varaosan hintaan sisältyy kaikki vaihtoon tarvittavat työkalut, nopea toimitus Suomesta sekä vuoden takuu. Kuten lähes kaikissa nykyisissä älypuhelimissa, myös iPhone 5S näyttö on liimattu koko pinta-alaltaan näytön lasiin. Tästä syystä on viisasta vaihtaa koko näyttömoduli lasin rikkoutuessa. Tämä myymämme varaosa on valmis näyttömoduli, jolla korjaat niin rikkoutuneen näytön lasin kuin hajonneen LCD-näytönkin. Paketti sisältää varaosan lisäksi näytön vaihtoon tarvittavat työkalut. Vanhasta näytöstä sinun täytyy irroittaa ainoastaan etukamera johdotuksineen, yläkaiutin, LCD-näytön suojapelti sekä kotinäppäin ja sen kiinnityslevy. Selkeät, vaiheittain etenevät ohjeet löydät täältä Soveltuu malleihin A1453, A1457, A1518, A1528, A1530 ja A1533. Mallimerkintä löytyy puhelimen takaa Kuvista poiketen näytössä on myös valmiiksi asennetut muoviset kehykset lähestymisanturille ja etukameralle Näytön takana on punainen tai violetti suojamuovi.

  1. Petri karjalainen accountor ft
  2. Unicafe aukioloajat