Netin Jakaminen Puhelimesta Tietokoneeseen Usb

  1. Ratkaistu - Netin jako kännykästä (USB) koneeseen. | TechBBS
  2. Netin jakaminen puhelimesta tietokoneeseen usb flash

Voit jakaa puhelimen mobiilidatayhteyden yhden tietokoneen kanssa USB- tai Bluetooth-kytkennällä myös jakaa datayhteyden useiden laitteiden kanssa kerralla muuttamalla sen Wi-Fi-yhteyspisteeksi. Voit estää luvattoman käytön lisäämällä yhteyspisteeseen salauksen. Kytke puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla. näkyy ilmoituksissa. Valitse puhelimessa Asetukset. Varmista, että Wi-Fi on poisssa käytöstä, ja valitse Lisää > Jako ja mob. yhteyspiste. Avaa yhteys valitsemalla Jaettu yhteys USB:n kautta Sulje yhteys poistamalla valinta kohdasta Jaettu yhteys USB:n kautta ja irrota sitten puhelin tietokoneesta. Valitse Asetukset > Lisää > Jako ja mob. Valitse Kannettava wifi-yhteyspiste. Määritä suojaus valitsemalla Luo wifi-hotspot. Määritä yhteyspisteen nimi (verkon SSID) ja salasana. Valitse sitten Tallenna. Valitse Kannettava wifi-yhteyspiste ja liitä puhelin lataamista varten. Yhteyspisteen käyttäminen käyttää runsaasti akun virtaa. Tilapalkissa näkyy, joka osoittaa, että yhteyspiste on aktiivinen.

Ratkaistu - Netin jako kännykästä (USB) koneeseen. | TechBBS

Liittynyt 23. 10. 2017 Viestejä 31 Moro! Elikkä itellä tämmönen ongelma mihin ei tunnu löytyvän googlesta niin millään toimivaa ratkaisua. Yritän siis jakaa kännykästä USB:n kautta nettiä koneeseen, se välillä toimii hetken, kunnes yhteys katkeaa. Kännykkä näyttää edelleen jakavansa yhteyttä mutta koneelta se häviää kokonaan. Välillä saa takaisin päälle sammuttamalla yhteyden ja laittamalla takaisin päälle. Kyseessä siis windows 10 ja luurina huawei p30 pro. Kun netti hukkuu, pystyy silti kännykän tiedostoja selaamaan, siis kuvia jne. Eli ilmeisesti ei kuitenkaan koko luuria hävitä. Kokeiltu: -Uudelleen käynnistys (kone & kännykkä) -Ajurit käyty läpi -Windows päivitetty -Eri USB portit käyty läpi -Luuriin android update -Virusturvat tutkittu ettei blokkaa puhelinta. -Kokeiltu myös toisella kännykällä, joka ei myöskään toimi. -Toisella koneella testattu USB jakoa ja siinä toimii ihan normaalisti. 19. 2016 794 Kokeile jollain toisella piuhalla, kaiken muun ootkin tainnu jo kokeilla 17. 2016 1 828 Mikset jaa yhteyttä puhelimesta Wlanin kautta?

08. 2018 445 Ettei vaan jokin virransäästö ominaisuus leikkaa yhteyttä? 20. 2016 353 Mitenkäs puhelimen lämmöt? Flip cover suojakuoressa ei pahemmin ilma kierrä ja kaverilla samanlaista ongelmaa Galaxy J5 kanssa, joka lämpenee nopeasti suojakuorien sisällä. Koneessa ei ole wlan korttia jotenka sen kautta ei jakaminen onnistu. Testattu toista johtoa, ei vaikutusta. Windowssista ruksittu virran lisäasetuksista paras suoritusteho käyttöön ja vielä erikseen estetty USB:n sammutus. Puhelimen lämmöt nousee, mutta ei mitenkään erikoisen paljoa. Coveria en pidä päällä ollenkaan kun nettiä jaan. Tätä event vieweriä täytyy ruveta tutkimaan heti kun pätkii! 17. 01. 2018 838 Todennäköisesti ne edellisetkin ilmoitukset ovat edelleen jäljellä, löytyy kunhan muistat päivän ja kellonajan... Tulevien ilmoitusten määrästä riippuen vähintään muutama päivä taaksepäin löytyy Kurkkaa vielä laitehallinta sivulta usb keskittimet ja niiden virranhallinta jos et ole vielä zekannut. Mulla ainakin oli oletuksena 'salli tietokoneen säästää virtaa sammuttamalla tämä laite'.

  • Netin jakaminen puhelimesta tietokoneeseen usb 2.0
  • Netin jakaminen puhelimesta tietokoneeseen usb gaming
  • Toi toi toi plaisir

Netin jakaminen puhelimesta tietokoneeseen usb flash

Laitteet voivat muodostaa yhteyden, jos annat SSID:n ja salasanan.

22. 2019 3 1 959 Onko mahdollista testata toisella puhelimella samalla SIM-kortilla? Helpottaisi isoloimaan ongelmaa Event viewerin mukaan hukkasi USB yhteyden ja alkoi yrittämään uudelleen vähän väliä, Vika oli USB ajurissa joka ei alkuun suostunut päivittymään. Useiden yrityksien jälkeen alkoi asentamaan päivitystä ja nyt toimii! Kiitokset kaikille avusta!