Tilausliikenne Nikkanen Helsinki Oy

Arviot ovat käyttäjiltä, jotka ovat tilanneet matkan tältä liikennöitsijältä. 4. 8 Keskimääräinen arvio 4. 9 Ajoneuvon kunto ja siisteys 4. 9 Kuljettajan palvelualttius 4. 9 Ajojärjestelyn sujuvuus 4. 7 Yhteydenpito ja täsmällisyys Asiakaspalvelu aivan kohdillaan 12. 03. 2020 09:29 | Ihana ja täsmällinen kuski ja asiakaspalvelu aivan huippu! Ajoneuvon kunto ja siisteys Kuljettajan palvelualttius Yhteydenpito ja täsmällisyys Sujuva kuljetus 06. 2020 11:27 | Terhi V Tilaus hoitui sujuvasti. Kalusto oli kunnossa, kuljettaja ammattilainen, kyyti oli ajoissa paikalla ja tilaajan tarpeista johtuen myös venyi aikataulussa. Mainio kuljetuspalvelu. Ainoa mihin hieman tarkkuutta: oli sovittu että kuljettajan yhteystieto toimitetaan etukäteen, sitä ei tullut vaan piti kysellä perään. Kaikki meni niin kuin sovimme - jopa paremmin 17. 02. 2020 18:14 | Marinka Hollming-Pietarinen Erittäin hyvä palvelu. Suosittelen! Lätkäreissu 14. 2020 13:58 | Vesa Salminen Arvostan tätä tapaa varata kyyti. Kuljettaja oli ajoissa paikalla ja vaikka paluu venyi niin kuskilla riitti hyvää fiilistä ja asiakkaat olivat tyytyväisiä.

Tilausliikenne nikkanen helsinki oy 10

2. Yhteystiedot Käyntiosoite Säiniönkuja 4 B, 11120 RIIHIMÄKI +358505668578 Nettisivu Tilausliikenne Nikkanen Helsinki Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on linja-autojen tilausliikenne. Vuonna 2018 liikevaihto oli 362277 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +116%. Tilikauden tulos vuonna 2019 oli N/A. Kotipaikka yrityksellä on Riihimäki ja käyntiosoite Säiniönkuja 4 B, 11120 RIIHIMÄKI. Tilausliikenne Nikkanen Helsinki Oy käyttää y-tunnusta 2269734-7. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Sinä, joka tilaat linja-auton ryhmällesi kysy liikennöitsijältäsi myös näitä ja varmista auton todellinen ikä. Moni ajaa vielä noin 10- 15 vuotta vanhalla ajokilla ja voi harhauttaa sinua luulemaan autoa uudeksi. Uusi auto on aina uusi! Meiltä löytyy myös 16- paikkainen businessluokan MB Sprinterin tyydyttämään vaativammankin tarpeen omaavan asiakkaan tarpeet. Kuvat löytyvät välilehdeltä Bussit/ Tilausliikenne. Autosta löytyy DVD, jääkaappi, pöytäryhmät 7:lle hengelle, iso tavaratila, ilmastointi, alkolukko ja mikrofoni oppaalle.

Tilausliikenne nikkanen helsinki oy mean

7. 2009 Verohallinnon perustiedot: 2. 6. 2009 Työnantajarekisteri: 1. 2009 Kaupparekisteri: 16. 2009 Arvonlisäverovelvollisuus: Liiketoiminnasta: 20. 2009 Lähde: YTJ Tietoa yhtiöstä Tilausliikenne Nikkanen Helsinki Oy on perustettu vuonna 2009. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Taksi. Yhtiön Tilausliikenne Nikkanen Helsinki Oy liikevaihto oli 783 tuhatta ja tilikauden tulos -59 tuhatta. Liikevaihto nousi 116, 3%. Liikevoittoprosentti oli -6, 4%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2019. Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Suomen Asiakastieto Onko tämä sinun yrityksesi? Voit muuttaa näytettäviä tietoja maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa. Kirjaudu Oma Fonecta -palveluun tästä. Päättäjätiedot  Risto Joona Kaleva Nikkanen, hallituksen jäsen (6/2009)  Mervi Anneli Nikkanen, hallituksen varajäsen (6/2009) Lähde: Kaupparekisteri  Tiliextra Oy, tilintarkastaja  Jukka Antero Prepula, päätilintarkastaja (10/2015) Lähde: Kaupparekisteri Muita saman alan yrityksiä Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi.

toiminnan onnistumisen arviointiin, strategiseen suunnitteluun, yrityksen sukupolvenvaihdoksessa tarvittavaan arvon määritykseen, yrityskauppojen suunnitteluun sekä kiinnostavien sijoituskohteiden arviointiin. Raportti koostetaan analysoimalla ja jalostamalla suurta ja ajantasaista yritystietokantaa. 549, 00 € Selvitä onko yrityksen luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä. Yritysten maksuhäiriötiedot ovat oleellinen osa yrityksen taustatietoja ja ne kannattaa tarkastaa aina, kun suunnittelet tai teet yhteistyötä yrityksen kanssa. Luottotietojen tarkastuksesta ei jää merkintöjä rekisteriin, eikä tarkastamiseen tarvitse määrittää erityistä syytä. 6, 79 € Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Katso mm. aputoiminimet, hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä on muutettu viimeksi. Tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot.

Katso Duunitorin Palkkavertailusta eri ammattien palkat ja mitä muut työssäsi tienaavat. Lue täältä kaikki, mitä tulee tietää mm. työsuhteen ehdoista, lomista, ylitöistä, perhevapaasta ja irtisanoutumisesta. Yrityksen perustaminen mielessä? Tästä oppaasta löydät tarvittavat tiedot – kaikki yrittäjyydestä yhdestä paikasta! Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Tämä työpaikka, Ajojärjestelijä / linja-autonkuljettaja, on ilmoitettu TE-palvelut-palvelussa 14. 09. 2018 ja sen on julkaissut Tilausliikenne Nikkanen Helsinki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30. 2018. Työpaikka sijaitsee kunnassa Vantaa.

  1. Tilausliikenne nikkanen helsinki oy de
  2. Tilausliikenne Nikkanen Helsinki Oy - Taloustiedot | Suomen Asiakastieto Oy
  3. Tilausliikenne nikkanen helsinki on maxi
  4. Täsmäsää Puerto Rico de Gran Canaria - Foreca.fi
  5. Helo hetivalmis käyttö

Katso yrityksen avoimet paikat SOL Kiinteistöpalvelut … Kiinteistönhoitajia Helsinkiin Finland – Julkaistu 30. 6. Apulaistoimipaikkapäällikkö ja palveluvastaava Raasepori Julkaistu 6. 7. Myyjä, Sale Koski Salo Julkaistu 10. 7. Palveluvastaava kiinteistöhuoltotehtäviin Helsinkiin Julkaistu 7. 7. Extraajat MYYJÄKSI JOUSTAVAAN KEIKKATYÖHÖN (alle 18h/vko)? Julkaistu 24. 10. 2019 Avoin hakemus - SOL Turvallisuuspalvelut Julkaistu 27. 4.