Mikkelin Kaupunki Kesätyöt

  1. Mikkelin kaupunki kesätyöpaikat

Meillä pärjää reippaalla asenteella ja halulla kehittyä myynnin parissa! KIINNOSTUITKO? JATKA LUKEMISTA. Venum Sales Oy palkkaa 5 innokasta sähkönmyyjää Mikkelin toimistolle kesäksi! Työtä tehdään loistavalla porukalla, hyvillä työkaluilla, siistissä toimistossa hyvien kulkuyhteyksien varrellä. Sinä saatat oll… Lue lisää… Varainhankkija Mentori Ry Kesätyö, 5 paikkaa, Venum Sales Oy, Mikkeli, Mikkeli Julkaistiin: 14. 2020 klo 10. 57. Kuvaus: Varainhankkija Mentori Ry Kesätyö, Venum Sales Oy, Mikkeli, Haku päättyy: 20. 2020 klo 23:59, kokoaikatyö, aamuvuoro/iltavuoro, Kesto: 1 - 3 kk Tervehdys! Haluatko tehdä hyvää ja auttaa muita osallistumaan hyvään työhön tärkeän asian puolesta? Syrjäytymisen ehkäisy Venumilla!! Mikkelissä auttaja löytää avuntarvitsijan! Palkkaamme 5 välikättä kesätyöhön erilaisiin projekteihin, joilla tuetaan niitä, jotka tukea tarvitsevat. Yhteistyötä tehdään nuorten hyväksi ja ehkäistään syrjäytymistä monin tavoin. Mentori Ry - Aut… Lue lisää… Varainhankkija Urheilun Unelma-Arpa kesätyö, 5 paikkaa, Venum Sales Oy, Mikkeli, Mikkeli Julkaistiin: 14.

Mikkelin kaupunki kesätyöpaikat

Arvonta on kokeiluluontoinen vuonna 2016. Kokeilusta saamme tietoa tulevien vuosien kesätyön kehittämiselle. Kaupunki arpoo kaikkien hakijoiden kesken 80 kesätyöpaikkaa.

Lue lisää sivuiltamme tai Mikkelin kaupungin sivuilta ja hae! Lisätietoa kesätyöpaikoista, Ohjaamo Olkkari olkkari(at) Hallintopalvelut kehityspäällikkö Merja Airas p. 044 7942071 / (at)

Puhtaanapidon opettaja Satu Turkki Esedulta vahvistaa, että pula laitoshuoltajista on todellinen. Hän toivoo, että myös laitoshuoltajat saisivat terveydenhuollon muiden ammattiryhmien rinnalla näkyvyyttä. – Me puhtaanapidon ammattilaiset ymmärrämme, että sairaalassa siivoustyötä tekevät henkilöt ovat suuressa osassa ehkäisemässä infektioiden leviämistä. He ovat tärkeä ammattikunta palveluketjussa. – Kertaakaan en ole katunut, että vaihdoin uuteen työhön, sanoo laitoshuoltaja Milla Periäinen. Lapsiperheen äiti viihtyy työssään Periäinen siivoaa työkseen Mikkelin keskussairaalan uusia, kiiltäviä käytäviä ja huoneita. Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat myös sairaalan ruoka- ja vuodehuolto. Kolmilapsisen perheen 28-vuotias äiti sanoo viihtyvänsä työssään, koska toimenkuva on monipuolinen ja työporukka loistava. Kaksivuorotyö sopii lapsiperheen arkeen. Periäinen aloitti uuden työnsä kaksi vuotta sitten oppisopimuskoulutuksella. Vakituinen työsuhde ravintolan vuoropäällikkönä vaihtui silloin aluksi määräaikaiseen sopimukseen.

  1. Sampo pankki
  2. Majoitus rukalla
  3. Työllistyminen kaupungille | Työllisyys Mikkeli
  4. Suur savon leipomo foods
  5. Toimiiko airpods androidilla
  6. Instituutti
  7. Mikkelin kaupunki kesätyöpaikat 2020

👑 Etämyyjä 👑 Nosto Tampere ja 20 muuta Julkaistu 30. 6. 👑 Myyntineuvottelija #15-22€/h? 👑 Kuopio ja 2 muuta Julkaistu 29. 6.

– Olen kyllä tyytyväinen. Työskentelen muun muassa synnytysosastolla ja leikkaussalissa, joissa vaatimukset ovat erityisen korkealla. Hyvältä tuntuu sekin, että keskussairaala on hyvässä kunnossa. Sitä on uudistettu viime vuosina isoilla remonteilla, jotka maksavat 137 miljoonaa euroa. – Me haluamme pitää hyvää huolta uudistuneesta keskussairaalasta, Periäinen sanoo. Puhtaanapito ei aina ole ollut nuorten suosiossa. Alan mielikuvaa halutaan kohentaa monissa paikoissa, myös Essotessa. Aiemmat ammattinimekkeet ovat Essotessa väistyneet. Vuodenvaiheesta saakka on puhuttu laitoshuoltajista, joiden toimenkuvaan kuuluvat puhtaanapito sekä ruoka- ja vuodehuolto. – Sairaalassa on myös pula ammattitaitoisesta siivoustyötä tekevästä henkilökunnasta. Olisi hyvä saada enemmän näkyvyyttä tälle ammattiryhmälle, sanoo puhtaanapidon opettaja Satu Turkki Esedusta. Puhtaanapidon tärkeys korostuu korona-aikana, mutta Turkin mukaan se ei välttämättä näy mediassa, missä esillä ovat enimmäkseen muut ammattiryhmät.