Sokos Hotellien Määrä

 1. Hotellit Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa | Sokos Hotels - sokoshotels.fi
 2. Lomarahan määrä

Paikallinen taloussanomalehti Delovoy Peterburg valitsi OOO Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Petri Schaafin Pietarin sadan parhaan yritysjohtajan joukkoon. Palkinto luovutettiin 28. 11. Pietarissa. Perusteluina palkitsemiselle olivat vuoden 2018 myynnin kasvu, tulos ja suhteellinen kannattavuus.

Hotellit Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa | Sokos Hotels - sokoshotels.fi

Green Key -sertifikaatin saavat 12. 6. 2015 Helsingin Sokos Hotel Albert, Helsinki, Pasila, Presidentti, Torni ja Vaakuna, Solo Sokos Hotel Torni sekä Original Sokos Hotel Vantaa. Tampereen Sokos Hotel Ilves ja Torni Tampere saavat Green Key -merkkinsä 16. 2015. S-ryhmällä on nyt yhteensä 21 Green Key -merkittyä Radisson Blu- ja Sokos Hotellia Suomessa sekä kaksi hotellia Virossa. Lisätietoja: Heli Engblom, liiketoimintajohtaja, Sokotel Oy, puh. 358 50 388 3111, Green Key on yksi maailman johtavista matkailualan ympäristömerkeistä. Sen on saanut jo yli 2 200 majoitusalan yritystä 45 maassa. Green Key -ohjelma on kansainvälisen ympäristökasvatusjärjestön FEE:n (Foundation for Environmental Education) hallinnoima. Green Key -sertifioidut majoitusalan yritykset voivat hyödyntää kansainvälistä Green Key -tunnusta viestinnässään. Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Ystävällisyys, kohteliaisuus ja pelisilmä ovat olleet hyvän asiakaspalvelun piirteitä jo kautta vuosikymmenten – ja ovat edelleen, sanoo SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjujohtaja Harri Ojanperä. Yhteistyötä Hotelli- ja ravintolamuseon kanssa Juhlavuoden aikana Sokos Hotels -ketju tekee yhteistyötä muun muassa helsinkiläisen Hotelli- ja ravintolamuseon kanssa. Museo auttaa ketjua dokumentoimaan hotelliketjun ja samalla koko hotellialan tarinoita ja historiaa nyt ja tulevaisuudessa. Materiaali historiikkiin on kerätty niin hotellien kuin museonkin arkistosta, alan kirjallisuudesta sekä Sokos Hotellien nykyiseltä ja entiseltä henkilökunnalta. – Historia luo pohjaa tulevaisuuden ymmärtämiseen. Tämä päivä on historiaa jo huomenna. Olemme iloisia siitä, että Sokos Hotellit ovat keränneet hotellialan historiaa viimeisen 40 vuoden ajalta, sillä tältä ajalta hotellihistoriaa on dokumentoitu valitettavan vähän, sanoo Hotelli- ja ravintolamuseon museonjohtaja Anu Kehusmaa. Lähde ja kuvat: Sokos Hotels

050 388 3856, s-posti Lisätietoa luovasta huoneesta:

Pietarissa toimivat kolme Sokos Hotellia ovat menestyneet viime vuosina erittäin hyvin, vaikka toimintaympäristö on vaativa ja kilpailu kireää. Työntekijöidensä hyvinvointiin ja erinomaiseen asiakaspalveluun satsaavan OOO Sokotelin menestyminen on myös huomattu: viime viikolla paikallinen talouslehti valitsi toimitusjohtaja Petri Schaafin Pietarin sadan parhaan yritysjohtajan joukkoon. Pietarin hotellitoiminnassa suomalaisella osaamisella on tilausta. Solo Sokos Hotel Vasilievsky, Solo Sokos Hotel Palace Bridge ja Original Sokos Hotel Olympia Garden ovat kasvattaneet asiakasmääriään ja parantaneet käyttöastettaan jatkuvasti kahden viime vuoden aikana. − Menestyksemme perustuu hyvään palvelutuotteeseen, jonka mahdollistaa meidän erinomainen henkilökuntamme. Venäjä on haastava markkina ja tarjontaa on joka toimialalla todella paljon. Lähes kaikki maailman isoimmat ketjut ovat täällä ja hakevat kasvua. Uusia hotelleja avataan koko ajan lisää ja vanhoihin investoidaan. Siksi menestys ei tule helpolla, OOO Sokotelin toimitusjohtaja Petri Schaaf korostaa.

Lomarahan määrä

Green Key -ohjelman avulla autamme näin esimerkiksi asiakasyrityksiämme heidän ympäristötavoitteidensa saavuttamisessa, sanoo Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom. - Ympäristövastuu on tärkeä ja itsestään selvä osa Sokos Hotellien vastuullisuusohjelmaa. Sokos Hotelleissa vastuullisuutta mitataan myös tuloksen, henkilöstön hyvinvoinnin, asiakastyytyväisyyden, turvallisuuden sekä sosiaalisen vastuun kautta, Engblom jatkaa. - Hotelleissa ympäristötyö on arkipäivän tekemisiä joka päivä. Green Key -merkin myötä mm. vedenkulutusta tehostetaan entistä enemmän ja asiakkaita osallistetaan ympäristötalkoisiin huoneissa olevalla Green Key -infolla. Meille on myös tulossa uusi palvelutuote: hotelliyö, johon kuuluu polkupyörän lainaus, kertoo hotellipäällikkö Hilkka Järvelä Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunasta. - Olemme erittäin vaikuttuneita siitä, miten hyvin ympäristöasiat oli hoidettu S-ryhmän hotelleissa jo ennen Green Key -auditointeja. Nyt asiakkaatkin otetaan vahvasti mukaan ympäristötyöhön ja hotellit kehittävät omia Green Keyn ideologiaan sopivia palveluita, iloitsee Green Key -tuomariston puheenjohtaja Tanja Tuulinen.

"Luova huone on selvästi keventänyt tilaa käyttävien asiakkaiden kokouksia rennommiksi ja spontaanimmiksi. Aiempaa enemmän kokoustiloja kysellään vastaanotosta myös heti käytettäviksi", kertoo Lappeen hotellinjohtaja Matti Sinkko. "Tilaa on käytetty erityisesti erilaisiin suunnittelu- ja ideointikokouksiin, mutta myös työpaikkahaastatteluihin. Hotellinjohtaja Sinkko paljastaa myös salaisuuden; kun varauskalenterista etsitään vapaata kokoustilaa henkilökunnan sisäisille palavereille, aina ensimmäisenä tarkastetaan luovan huoneen varaustilanne. Luova huone löytyy näistä Sokos Hotelleista: Original Sokos Hotel Lappee Lappeenranta, Original Sokos Hotel Pasila Helsinki, Original Sokos Hotel Flamingo Vantaa, Original Sokos Hotel Vantaa, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Original Sokos Hotel Hamburger Börs Turku, Original Sokos Hotel Vaakuna Pori, Original Sokos Hotel Kaarle, Kokkola, Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna Lisätiedot: Minna Eliasson, markkinointipäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh.

Sokotel pyörittää Sokos Hotel-, Holiday Club - ja Radisson SAS -ketjuja. Yhtiö on vastikään avannut Helsinkiin Sokos Hotel Aleksanterin sekä Sokos Hotel Flamingon uuden viihdekeskuksen kylkeen. Tulossa on vielä Tapiola Gardenin laajennus. – Uskoisin, että hyvät liikepaikat ratkaisevat, Satta sanoo. Restel ilmoitti hiljattain, että se aikoo perustaa uuden Cumulus-hotellin Helsingin Hakaniemeen. Hotelli on tarkoitus avata vajaan kahden vuoden päästä. Hotelleista vastaava johtaja Jari Laine Restelistä kertoo suhtautuvansa luottavaisesti tulevaisuuteen. – Helsinki on Suomen ykkösmarkkina, jossa on hyvä toimia myös tulevaisuudessa. Ei ole aihetta suurempaan huoleen. Laine luottaa siihen, että Helsingin hotelleille riittää käyttäjiä pidemmän päälle, vaikka kysyntä notkahtaisi hetkeksi. Huoneiden hinnat voivat laskea Käyttöasteiden aleneminen saattaa tietää sitä, että hotelliyön voi saada aiempaa halvemmalla ensi talvena. – Hotellituotteiden hinnoittelu perustuu pitkälti kysyntään, Laine myöntää.

Sokos Hotellien kesä 2015 - YouTube

 • Sokos Hotels - Pää Pilvissä
 • Hotellien suma iskee pahaan saumaan - Taloussanomat - Ilta-Sanomat
 • Sokos hotellien määrä
 • Henkilökohtainen avustaja helsinki
 • Vaihda vanha matkakorttisi uuteen HSL-korttiin veloituksetta - YouTube
 • Odottava asenne auttaa meitä kestämään (Valituslaulut 3)
 • Kuinka monta päivää ennen ovulaatiota voi tulla raskaaksi ma
 • Kirsikat taimet | Hankkija
 • Lapsiveden määrä
 • Hotellit Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa | Sokos Hotels - sokoshotels.fi
 • Kisahalli aukioloajat