Frantsila Eteeriset Öljyt

 1. Eteeriset öljyt – Frantsila Herb Farm
 2. Frantsila eteeriset öljyt käyttö
 3. Frantsila eteeriset öljyt
 4. Frantsila eteerinen öljy - Laventeli | Hyvinvoinnin.fi | 11.95 €
 5. Young living öljyt

Tuotepalautukset aina: a) Alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna) ilman turhia merkintöjä b) Mukana kopio kuitista/lähetteestä c) Mukana oheinen lomake oikein täytettynä d) Viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä. Aiheettomista palautuksista veloitamme toteutuneet kulut asiakkaalta. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin. Kun palautat tuotteen täytä oheinen lomake tarkasti ja liitä se mukaan palautukseen: » Palautuslomake Helpoiten palautuksen voi tehdä Postin konttorissa. Mainitsemalla asiakaspalautusnumeron (löytyy yllä olevasta palautuslomakkeesta) palautus on maksuton. Lisäksi saat palautuksesta tositteen, jolla palautus voidaan myöhemmin todentaa. Palautusosoite on: Luontaistuote Oulun Natural Oy Isokatu 24 90100 Oulu Lomakkeen avaamiseen tarvitset Adobe Acrobat ohjelman, jonka voit ladata osoitteesta Noutamattomista ja meille palautuneista paketeista peritään toimituskulut. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä: Terveyskioski / Rekisteriasiat Rekisteriasiat: Kirjallisiin rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin vastataan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Eteeriset öljyt – Frantsila Herb Farm

Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomen sisälle. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa: nimi postiosoite sähköpostiosoite puhelinnumero Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla. Naturalin vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai kuluttajavaateista rajoittuu aina maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen. Kaikki Terveyskioski verkkokaupassa myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa käyttämättömänä takaisin palautusosoitteeseen. Natural varaa oikeuden valikoida asiakkaansa. Hinnat Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta. Ostoskori kertoo aina toimituskulujen suuruuden.

Frantsila eteeriset öljyt käyttö

Kiitos arvostelustasi! Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi! Olen aina pitänyt laventelin tuoksusta, se rauhoittaa. Olen monille aineille ja tuoksuille allerginen, tuntuu että ne lisääntyvät vain vanhetessa! Käytän hajuveden tilalla ja uskon sen karkottavan hyönteisiäkin! Frantsila on vanha tuttu. Heeran jumala se oli äkönen!!! Eteeristen öljyjen "äiti" laventeli tuoksuu täydelliseltä. Auttaa saavuttamaan rauhallisen unen iltaisin. Voi tulla jopa riippuvaiseksi tästä tuoksusta. laadukas öljt, tuoksusta huomaa heti laadukkuuden. riitoisa ja monikäyttöinen Eteerisissä öljyissä on paljon eroja. Minulla kävi ensimmäistä laventeliöljyä ostaessani tuuri, kun ostin heti tämän laadukkaan Frantsilan öljyn. 100% öljy on erittäin riittoisa. Tuoksu on moneen muuhun laventeliöljyyn verrattuna syvä ja öljyn tuntuma laadukas.

Toimitusehdot Voimassa 1. 10. 2008 alkaen. Yleistä verkkokaupasta Terveyskioski on Luontaistuote Oulun Natural Oy:n (Y: 0927255-5) – jäljempänä Natural – ylläpitämä verkkokauppa. Terveyskioski myy luontaistuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, joista jäljempänä käytetään nimitystä kuluttaja. Natural sitoutuu noudattamaan toiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n ( SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksutapoina verkkopankit, yleisimmät luottokortit, Jousto Laskulla*, Jousto Osamaksulla* tai maksu myymälään (vain jos toimitustapana Nouto). Toimitustapana on postitus, nouto Oulun Limingantullin myymälästämme sekä kotiinkuljetus Ouluun ja ympäristökuntiin (max 25 km). Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää virhevastuuta varten. Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön. Tilaaminen Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitussehtoihin, jotka koskevat toimituksia.

Frantsila eteeriset öljyt

Tilauksen peruutukset suositellaan tehtäväksi asiakaspalvelun kautta. Natural on vastuussa mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa asiakkaalle kuljetuksen aikana. Tavaran vahingoittuessa tai kadotessa kuljetuksen aikana asiakkaalta Naturalille on asiakas tai Suomen Posti Oy vastuussa. Toimitustapa: Nouto myymälästä Jos valitset toimitustavaksi noudon myymälästä, tuotteet ovat noudettavissa valmiiksi pakattuina tilauksesta seuraavana päivänä klo 11:00 valitsemastasi myymälästä myymälän aukioloaikoina (Limingantulli ma-pe 10-20, la 10-18). Maksu verkkokaupassa tai myymälässä. Toimitustapa: Kotiinkuljetus Oulussa ja ympäristökunnissa Kun tilauksesi summa on yli 50 €, voit valita toimitustavaksi myös Kotiinkuljetuksen Oulussa ja sen ympäristökunnissa. Kotiinkuljetuspäivät ovat ma, ke ja pe, toimitukset tapahtuvat klo 15-19 välillä. Tilaus on tehtävä viimeistään edeltävänä päivänä klo 19 mennessä, paitsi maanantain kotiinkuljetuksiin tilaus on tehtävä viimeistään sunnuntaina klo 16 mennessä. Maksu verkkokaupassa.

Frantsila eteerinen öljy - Laventeli | Hyvinvoinnin.fi | 11.95 €

Young living öljyt

Etusivu Kosmetiikka Frantsila Laventeli eteerinen öljy Alk. 9, 90 € Mahdolliset toimitustavat: Toimitus Postin pakettina, Toimitus Matkahuollon lähipakettina, Toimitus Matkahuollon Kotijakeluna, Toimitus Postin Kotipakettina, Nouto Lifen verkkokaupan varastolta Osta heti - Klarna Checkout Kysy Laventelia nimitetään eteeristen öljyjen äidiksi. Se on hellävarainen ja hoitava melkein kaikessa. Se tasapainottaa ailahtelevan mielialan ja rauhoittaa unettoman nukkumaan. Se laukaisee lihasjännitystä ja lievittää kaikenlaisia kipuja. Laventeli on eniten käytetty eteerinen öljy ihottumien ja palaneen ihon hoidossa. Tuotteen lisätiedot Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös Selaa myös nämä tuoteryhmät: Mieliala, muisti, stressi, Uni, unenlaatu, Frantsilan Luomuyrttitila, Frantsila, Hyvinvointi, Eteeriset öljyt ja hemmottelu

 • Öljyt
 • Liqui moly öljyt
 • Frantsila eteeriset öljyt käyttö
 • B1 vitamiini
 • Frantsila eteerinen öljy greippi

Ihon hoitoon, rauhoittumiseen, nukkumiseen jabihan vain hyvään oloon. Date published: 2019-08-16 Outi70 from Ihana rauhoittava tuoksu Laadukas laventeliöljy antamaan hyvän unen ja rentouttamaan kipeytyneitä lihaksia. Date published: 2018-09-26 Late from Paras laventeliöljy Ainoa eteerinen laventeliöljy, mitä kannattaa ostaa! Date published: 2020-02-05

Laventelin eteerinen öljy höyrytislataan kasvin kukkivista latvoista. Eteerisessä laventeliöljyssä on läpäisevän raikas ja hedelmäinen tuoksu, josta voi aistia kamfeerimaisia vivahteita. Laventeli rauhoittaa mieltä ja kehoa sekä alentaa verenpainetta. Lähes jokaiselle tuttu terapeuttinen laventelin tuoksu on vakiintunut osa perinteistä kansanlääkintää. Monikäyttöistä laventelia on erityisesti käytetty kosmeettisena vetenä, liinavaatteiden tuoksuna sekä rahoittavana ja hoivaavana öljynä. Eteeristen öljyjen äiti hoitaa hellävaraisesti monessa vaivassa ja tilanteessa. Jo antiikin roomalaiset hajustivat kylpyvetensä rauhoittavalla laventelilla. Kerrotaan, että laventelipelloilla työskentelevät ihmiset eivät koskaan kärsi päänsärystä. Laventeli tasapainottaa ailahtelevaa mielialaa, rauhoittaa mielen ennen nukkumaanmenoa ja auttaa vatsan toiminnan tasapainottamisessa. Huomioi, että laventeli ei sovi jatkuvaan käyttöön henkilölle, jolla on matala verenpaine. Laventelia hyödynnetään myös erilaisten ihottumien hoidossa.

FRANTSILAN HYVÄN OLON KESKUS — Hyvinvointipäivät — Koulutukset Kyröspohjantie 320 39100, Hämeenkyrö FINLAND Puh: 040 591 8742 S-posti: info (at) Nettisivu:

100% eteerinen öljy tuoksulyhtyihin sekä aromahierontaan. Hinta Tuotteen hinta erikseen ostettuna: 8, 95 € Toimituskulut alk 3, 90€ Heti varastosta yli 20 kpl Laventeli 100% eteerinen öljy tuoksulyhtyihin sekä aromahierontaan. Laventeli on hellävarainen ja hoitava melkein kaikessa. Se rauhoittaa nukkumaan, laukaisee lihasjännityksiä ja sitä käytetään ihottumissa ja palaneen ihon hoidossa. Se lievittää myös kipua. Lavendel 100% eterisk olja för doftlampor och aromsmassage. Lavendel är mild och bryr sig om nästan allt. Det lugnar sömn, utlöser muskelspänning och används vid utslag och vid behandling av bränd hud. Det lindrar också smärta. Sisällön määrä: 10 ml Hyllypaikka Ylivieska: C 43 01 Hyllypaikka Oulu: 65R Hyllypaikka Lahti: F 02 01 EAN: 6416384110244 Tuotenumero: 100254689 Toimittajan tuotenumero: EA-253 Rated 4 out of 5 by Katja from Taattua Suomalaista laatua Tuoksu voimakas ja juuri sitä mitä pullo lupaakin ilman mitään epämääräisiä lisäaineita Date published: 2019-12-04 Rated 5 out of Heidinen from Paras kaikista Luotto öljyni.

 1. Kuljun kartano avajaiset