Hyvän Olon Kicks Jyväskylä

Toiminta lakannut Yrityksen perustiedot Y-tunnus: 1735462-2 ( YTJ) Yhtiömuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja ( YTJ) Toimiala: Muu urheilutoiminta (93190) ( YTJ) Toimialakuvaus: Hieronta. Lue lisää ( Kaupparekisteri) Kotipaikka: JYVÄSKYLÄ ( YTJ) Yrityksen kieli: suomi ( YTJ) Taloustiedot Yrityksellä ei ole tilikausitietoja. Vastuuhenkilöt Sisältää yrityksen kaupparekisteriin ilmoittamat vastuuhenkilöt ja nimenkirjoittajat. Katso malliraportti 6, 49 € (sis. alv. 24%) Ei saatavilla tälle yritykselle Yhtiöjärjestys Sisältää osakeyhtiön tai asunto-osakeyhtiön kaupparekisteriin ilmoittamat yhtiötiedot. 24%) Ei saatavilla tälle yritykselle Rekisteröinnit Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ) Y-tunnus tullut voimaan 28. 11. 2001 – Kaupparekisteri (YTJ) Rekisterissä 11. 12. 2001 – 06. 03. 2016 Ennakkoperintärekisteri (YTJ) Rekisterissä 01. 2007 – 31. 08. 2008 17. 2001 – 28. 02. 2007 Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä Ei rekisteröintiä Arvolisäverovelvollisuusrekisteri (YTJ) Liiketoiminnasta 01.

Hyvän Olon Kicks - Jyväskylä - 040 7074262

Vaimo muuttui tunnekylmäksi - ikäkriisi vai mikä? Ollaan nelikymppisiä, ja suhdetta 15 vuotta takana, kolme lasta meillä. Suhteemme on ollut varsin tasapaksu, turvallinen ja hauska. Vaimoon on voinut luottaa kuin vuoreen, ja hän on ollut semmoinen joka hoitaa kaiken pyyteettömästi, ja samalla hirmuisen aktiivinen touhuamaan kaikenlaista perheen kanssa. Vaimoni on ollut iloinen ja hauska, seksiä ja läheisyyttä on ollut riittävästi, joskin minä olen ollut noissa aloitteen tekijä, ja vaimo sitten "suostunut", Pari vuotta sitten vaimoni muuttui vähitellen kireämmäksi, toki samaan aikaan lasten harrastusmäärät lisääntyi, ja arki oli yhä hektisempää. Samalla vaimoni aloitti urheiluharrastuksen, joka vei loputkin ajan rippeet. Töissä hänellä oli myös kiirettä ja stressiä. Huomasin tuolloin itsekin, ettei meillä jää parisuhdeaikaa juuri lainkaan, eikä ehditty missään käymään kahdestaan. Kun yritin ehdotella, niin vaimolla aina joko väsy tai muita suunnitelmia, esim naapurin lapset tulee illaksi meille.

Malaco kick original toffee 19g, malaco kick - foodie.fi ruoan verkkokauppa | tilaa ruokaa prismasta, s-marketista, alepasta ja salesta

Jyväskylän Hyvän Olon Piste Oy (2588118-2) on perustettu vuonna 2013 ja sen toimialana on Muu terveyspalvelu. Yrityksen viime tilikautena 12/2018, Jyväskylän Hyvän Olon Piste Oy teki 367 000 EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli 14 000 EUR. Yrityksen nettotulosprosentti oli 3, 69%. Katso kaikki yrityksen julkiset tiedot alta! Aktiivinen Rekisterissä Kaupparekisterissä Työnantajarekisterissä Yrityksen perustiedot Y-tunnus: 2588118-2 ( YTJ) Yhtiömuoto: Osakeyhtiö ( YTJ) Toimiala: Muu terveyspalvelu (86909) ( YTJ) Toimialakuvaus: Yhtiön toimiala on kotisairaanhoito, sairaanhoitajan näytteenotto- ja vastaanottopalvelu, kotipalvelu ja toimintaterapia. Lue lisää ( Kaupparekisteri) Kotipaikka: JYVÄSKYLÄ ( YTJ) Toimitusjohtaja: Kuparinen Milla Mirja-Liisa ( PRH) Yrityksen kieli: suomi ( YTJ) Puhelin: 014610640 ( YTJ) Sähköposti: ( YTJ) Postiosoite: Rajakatu 39, 40200 JYVÄSKYLÄ ( YTJ) Käyntiosoite: Rajakatu 39, 40200 JYVÄSKYLÄ ( YTJ) Katso sijainti kartalta Taloustiedot Jyväskylän Hyvän Olon Piste Oy Liikevaihto (€): Liiketulos (€): Tilikauden pituus Henkilöstömäärä (henkilöä)*: 12 / 2018 367 000 15 000 12 kk - Taloudelliset tiedot perustuvat yrityksen emoyhtiön tietoihin.

Hyvän olon eväitä

Hairstyle Ladies and Ge… Kosmetologi Tampere – Julkaistu 11. 7. Tormenta Oy Parturi-kampaaja HÄMEENLINNA ABC Hämeenlinna Julkaistu 12. 7. Parturi-kampaaja RAISIO MYLLY Raisio Salonki Jii Julkaistu 10. 7. Kosmetologi Tuuli Kallio Helsinki Olo Urban Spa Oy Parturi-kampaaja VAASA REWELL CENTER Vaasa Parturi-Kampaamo Turquo… Parturi-kampaaja Turku Toiminimi Maija Haataja Oulu Julkaistu 9. 7. Lehtomäen Hiuspiste Ky Kouvola Löysitkö etsimäsi? Kiitos avustasi! Auta parantamaan hakutuloksia kertomalla osuiko haku nappiin. P & M Corner Ripsientekijä / Maskeeraaja Parturi-kampaamo Pia To… Goldcut Lucky Muhos Tmi Parturi Muhos Julkaistu 8. 7. Salon Anna H. Astan tmi Ripsiteknikko koulutettavaksi Kempele Jonna Hautala Julkaistu 7. 7. Nail Station Ripsientekijä Beauty Studio M Ripsiteknikko ja kynsiteknikko HairLab Vaasa / Susan's… Tallenna Duunivahti kauneudenhoito ja ulkonäkö, Finland ja nappaa uusi duunipaikka ensimmäisenä! Kosmetologi Hollolan apteekkiin! Nosto Hollola Julkaistu 17. 7.

Tarjouksessa - Anttolanhovi

LEMPEÄÄ KYYTIÄ KOKO KEHOLLE Kalevalainen jäsenkorjaus on käden taitoa, se on käden aistimusten kehittämiseen, tarkkaan anatomian tuntemukseen ja kansanparannustaitoon perustuva mobilisaatiohoito, jolla pystytään hoitamaan monia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa käydään läpi koko keho lihaskalvoja käsittelemällä, ja nivelten liikeratoja hellävaraisesti avaamalla. Hoidossa tasapainotetaan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Kalevalainen jäsenkorjaus on asiakkaan ja hoitajan välistä yhteistyötä, jossa tavoitteena on saada kivut ja vaivat poistumaan saattamalla koko kehon toiminta lempeästi takaisin luonnolliseen tilaan asiakkaan omia liikeratoja hyväksi käyttäen.

  • Ilmalämpöpumppu rivitaloon
  • Hyvän Olon Sinkkisitraatti | Hyvinvoinnin.fi | 8.50 €
  • Hyvän Olon Piste - Etusivu
  • Sport-lehden toimitus | Me Naiset
  • Myytävät loma-asunnot korpilahti
  • Avoimet työpaikat kauneudenhoito ja ulkonäkö, Finland - Duunitori
  • Suomalainen baari pia ja pepe cafetería bosque
  • Eurovaalit 2019 ehdokkaat vasemmisto