Puolueiden Maahanmuutto Näkemykset

  1. #maahanmuutto - BitChute

Maahanmuuton ongelmat tiedetään ja tunnistetaan, mutta niitä ei ole onnistuttu ratkaisemaan. Ruotsin vaalitulos seuraa samaa linjaa kuin Keski-Euroopassa on viime aikoina nähty. Saksassa, Italiassa ja Hollannissa vaalit päättyivät suureen jumiin, kun perinteiset puolueet menettivät ja uudet liikkeet nostivat kannatustaan. Lue koko juttu Olemme varanneet tämän jutun vain tilaajille. Kokeile Kauppalehti Digiä kuukausi hintaan 1 € ja kaikki uutissisällöt ovat rajoituksetta luettavissasi. Tee tilaus OSALLISTU KESKUSTELUUN Piilota

#maahanmuutto - BitChute

Maahanmuutto on muille puolueille se tärkein teema - YouTube

  • Kadonneet kolme sanaa
  • Halla-aho kommentoi muiden puolueiden haluttomuutta hallituskumppanuuteen perussuomalaisten kanssa: ”Vaalipropagandaa”
  • Nationalismin ja ”maahanmuuttokriittisyyden” eroista - Uusi MV-LehtiUusi MV-Lehti
  • Constitutionalists -alusta ja Maahanmuutto kysymyksiä koskevat politiikat
  • Puolueiden maahanmuutto näkemykset

Ps:n Jussi Halla-ahon mielestä miettimisen arvoinen vaihtoehto olisi hallituksen muodostaminen automaattisesti kahden tai kolmen vaalien suurimman puolueen kesken. Sdp:n puheenjohtaja, hallitusneuvottelija Antti Rinne ihmettelee perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon tänään keskiviikkona vappupuheessaan esille tuomaa vaihtoehtoa, jossa hallituksen muodostavat automaattisesti kaksi tai kolme suurinta puoluetta. Tämän kevään eduskuntavaalien tuloksen perusteella se tarkoittaisi Sdp:n, perussuomalaisten ja kokoomuksen muodostamaa hallitusta. – Minusta se kuulostaa todella kummalliselta, Rinne sanoo. – Onko Halla-aho valmis maahanmuutto-, Eurooppa- tai ilmastopolitiikassa tulemaan muiden puolueiden linjalle. Jos on, niin katsotaan sitten. Rinne muistuttikin, että hallitusneuvottelijan tehtävä on luovutettu hänelle itselleen. – Halla-aholla on varmaan paljon hyviä mielipiteitä omasta näkökulmastaan, mutta minä olen nyt johtamassa tätä hallituksen muodostamisen prosessia. Katsotaan, mitä minä saan aikaiseksi.

Francken jatkoi, että "jos Bryssel ei löydä ratkaisua massiivisen pakolaisvirran katkaisemiseksi, Eurooppa loppuu".